40 Χρόνια Βασίλης Καρράς την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο του Τεχνόπολις

40 Χρόνια Βασίλης Καρράς την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο του Τεχνόπολις

Μια μεγάλη γιορτή σε μια επετειακή συναυλία με τον σπουδαίο καλλιτέχνη Βασίλη Καρρά να γιορτάζει τα 40 Χρόνια μουσικής πορείας του με το αγαπημένο του κοινό θα πραγματοποιηθεί για όλη την Κρήτη στο Θέατρο Τεχνόπολις την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Μετά την έναρξη της καλοκαιρινής περιοιδείας του με την μεγάλη επιτυχημένη συναυλία στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Καρράς έρχεται και στην Κρήτη για να γιορτάσει με το μεγάλο κοινό του, τα 40 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική μουσική σκηνή. Ένα ταξίδι 40 ετών γεμάτο επιτυχίες και αξεπέραστες ερμηνείες!

Ο Βασίλης Καρράς θα είναι εκεί ερμηνεύοντας τις μεγάλες του επιτυχίες. «Νύχτα ξελογιάστρα» , «Μη χαθείς», «Λέγε ότι θες» «Άστην να λέει», «Δεν πάω πουθενά», «Μ έχεις κάνει αλήτη», «Χρέωσε το σε μένα», «Μεθυσμένη μου αγάπη», «Πάρε τον δρόμο κι έλα», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Πριγκηπέσσα», «Θα της περάσει», «Δεν μ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», «Απ τον Βορρά μέχρι τον Νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες σε μια μοναδική συναυλιακή βραδιά γεμάτη μουσική. Γιατί….

Τα καλύτερα ταξίδια ,τα κάνουμε παρέα με τους φίλους μας…

Ωρα Εναρξης 21:00. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Τιμή προπώλησης 16 ευρώ – Φοιτητικό/Ανέργων/Παιδικό 13 ευρώ – Τιμή στο Ταμείο 18 ευρώ

Σημεία προπώλησης από Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου σε Τεχνόπολις, Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, Πολυτεχνείο Καφέ

Διαδικτυακά στο https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-texnopolis/sinaylia-40-xronia-vasilis-karras/ και στα συνεργαζόμενα καταστήματα της VIVA σε όλη την Κρήτη!


  • Χώρος: Τεχνόπολις Ανοιχτό Θέατρο
  • Ημερομηνία: 18/09
  • Ώρα: 21:00