Μήλα: Η πρόταση της Ελλάδας στα Βραβεία Όσκαρ 2021, σε πρώτη παγκόσμια προβολή, στο Τεχνόπολις

Μήλα: Η πρόταση της Ελλάδας στα Βραβεία Όσκαρ 2021, σε πρώτη παγκόσμια προβολή, στο Τεχνόπολις

Απολαύστε σε πρώτη παγκόσμια προβολή, στο Τεχνόπολις την ταινία που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Βραβεία Όσκαρ 2021, στην κατηγορία – Βραβείου Διεθνούς Ταινίας Μεγάλου Μήκους.

Η διπλά βραβευμένη με Oscar, Cate Blanchett, γνωστή για τις ερμηνείες της σε ταινίες όπως η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Babel και Carol, διατελεί χρέη executive producer για την ταινία ΜΗΛΑ (Apples) του Χρήστου Νίκου, αναλαμβάνοντας προσωπικά την προώθηση της ταινίας στην Αμερική και τα φετινά Όσκαρ.

Η ταινία «Μήλα», αποτελεί την επίσημη πρόταση και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Βραβεία Όσκαρ 2021, για τη διεκδίκηση του Βραβείου Διεθνούς Ταινίας Μεγάλου Μήκους (πρώην Βραβείο Ξενόγλωσσης Ταινίας).

Μια αναπάντεχη επιδημία, που προκαλεί ξαφνική αμνησία στους ανθρώπους, βρίσκει τον Άρη, ένα άνδρα γύρω στα 40, (Άρης Σερβετάλης) να ακολουθεί ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει ειδικά σχεδιαστεί για να χτίσει ένας αμνησιακός μια καινούργια ζωή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές αποστολές που είναι ηχογραφημένες από τους γιατρούς του. Μετά την ολοκλήρωση κάθε αποστολής, ο Αρης βγάζει μια φωτογραφία polaroid ως αποδεικτικό στοιχείο. Προσπαθώντας να δημιουργήσει μια νέα ζωή και αναμνήσεις θα συναντήσει την Άννα (Σοφία Γεωργοβασίλη), μια γυναίκα που βρίσκεται στο ίδιο πρόγραμμα.

Κρατήστε τώρα το εισιτήριο σας εδώ.


  • Χώρος: Τεχνόπολις
  • Ώρα: 20:30 & 22:30