Απολαύστε σε πρώτη παγκόσμια προβολή, μόνο στα Τεχνόπολις & Βιτσέντζος Κορνάρος, την ταινία “Μήλα”, επίσημη συμμετοχή της Ελλάδας στα Βραβεία Όσκαρ 2021

Απολαύστε σε πρώτη παγκόσμια προβολή, μόνο στα Τεχνόπολις & Βιτσέντζος Κορνάρος, την ταινία “Μήλα”, επίσημη συμμετοχή της Ελλάδας στα Βραβεία Όσκαρ 2021

Απολαύστε σε πρώτη παγκόσμια προβολή, μόνο στα Τεχνόπολις & Βιτσέντζος Κορνάρος την ταινία που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα 93α Βραβεία Όσκαρ, στην κατηγορία – Βραβείου Διεθνούς Ταινίας Μεγάλου Μήκους (πρώην Βραβείο Ξενόγλωσσης Ταινίας).

Η διπλά βραβευμένη με Oscar, Cate Blanchett, γνωστή για τις ερμηνείες της σε ταινίες όπως η τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, Babel και Carol, διατελεί χρέη executive producer για την ταινία ΜΗΛΑ (Apples) του Χρήστου Νίκου, αναλαμβάνοντας προσωπικά την προώθηση της ταινίας στην Αμερική και τα φετινά Όσκαρ.

Η ταινία «Μήλα», αποτελεί την επίσημη πρόταση και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Βραβεία Όσκαρ 2021, για τη διεκδίκηση του Βραβείου Διεθνούς Ταινίας Μεγάλου Μήκους (πρώην Βραβείο Ξενόγλωσσης Ταινίας).

Τα Μήλα, που πλέον έχουν βρει διανομή σε περισσότερες από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο, συνεχίζουν το δυναμικό τους φεστιβαλικό ταξίδι που ξεκίνησε από τη Βενετία, συνεχίστηκε στο Telluride Film Festival και στο φεστιβάλ του Τορόντο, ενώ έκανε στάσεις στα φεστιβάλ της Ζυρίχης, του Αμβούργου, της Αδελαίδας, του Σικάγο, -που επέλεξε την ταινία ως το μοναδικό ντεμπούτο για το επίσημο διαγωνιστικό της πρόγραμμα-, του Τόκιο, και πρόσφατα του απόλυτα υπολογίσιμου AFI (American Film Institute) Festival, που προτείνει εκείνες τις ταινίες που φτάνουν μέχρι τα Όσκαρ.

Μια αναπάντεχη επιδημία, που προκαλεί ξαφνική αμνησία στους ανθρώπους, βρίσκει τον Άρη, ένα άνδρα γύρω στα 40, (Άρης Σερβετάλης) να ακολουθεί ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει ειδικά σχεδιαστεί για να χτίσει ένας αμνησιακός μια καινούργια ζωή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινές αποστολές που είναι ηχογραφημένες από τους γιατρούς του. Μετά την ολοκλήρωση κάθε αποστολής, ο Αρης βγάζει μια φωτογραφία polaroid ως αποδεικτικό στοιχείο. Προσπαθώντας να δημιουργήσει μια νέα ζωή και αναμνήσεις θα συναντήσει την Άννα (Σοφία Γεωργοβασίλη), μια γυναίκα που βρίσκεται στο ίδιο πρόγραμμα.

Κρατήστε τώρα το εισιτήριο σας εδώ.


  • Χώρος: TΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Αίθουσα 1 Ultra-bright 4K
  • Ώρα: 21:00