Διαγωνισμός “Αυτοκίνητα 3” με πλούσια δώρα για τους μικρούς μας φίλους!

Διαγωνισμός “Αυτοκίνητα 3” με πλούσια δώρα για τους μικρούς μας φίλους!

Ελάτε να απολαύσομε τις νέες περιπέτειες του Κεραυνού Μακ Κουίν και της παρέας του στη νέα ταινία των Disney/Pixar “Αυτοκίνητα 3” στους κινηματογράφους Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος και κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία!

Προβολές Τεχνόπολις: 16:30, 17:15, 18:30, 19:15 & 20:30.

Προβολές Βιτσέντζος Κορνάρος: 17:45.

Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπει στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Cruz Ramirez, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει!

Μετά την προβολή, ρίξτε το απόκομμα του εισιτηρίου σας, αφού σημειώσετε πάνω του όνομα, επώνυμο και τηλέφωνο, στην κληρωτίδα που βρίσκεται στον κινηματογράφο.

Ο διαγωνισμός ξεκινά με την πρεμιέρα της ταινίας την Πέμπτη 15 Ιουνίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 2 Ιουλίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των δώρων. Οι νικητές θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά.

Τα δώρα είναι μια ευγενική χορηγία της Feelgood.


  • Χώρος: Τεχνόπολις
  • Ημερομηνία: