Οι θερινοί κινηματογράφοι του Τεχνόπολις άνοιξαν και σας περιμένουν

Οι θερινοί κινηματογράφοι του Τεχνόπολις άνοιξαν και σας περιμένουν

Αυτό το καλοκαίρι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας, το Τεχνόπολις σας υποδέχεται με δυο θερινές αίθουσες: το “Ανοιχτό κινηματοθέατρο” και το νέο “Αίθριο“ – ένα ολοκαίνουργιο “boutique” θερινό χώρο.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα ταινιών, εφαρμόζοντας όλα τα μέτρα για την άνεση και την ασφάλεια των θεατών, συνεχίζονται οι προβολές στα θερινά σινεμά του Τεχνόπολις.

Το πρόγραμμα των προβολών για τους μήνες Ιούλιο έως Σεπτέμβριο, παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον: ξεκινάμε με την υπέρ-παραγωγή της Marvel Studios Black Widow με την Σκάρλετ Γιόχανσον. Παράλληλα, συνεχίζονται οι ταινίες Το Κάλεσμα 3: Ο Διάβολος με Έβαλε να το Κάνω και Fast and Furious Οι Μαχητές των Δρόμων 9.

Για τους μικρούς μας φίλους, τον Ιούλιο, προβάλλονται οι εκπληκτικές ταινίες Λούκα των Disney & Pixar, Οι Κρούντς 2 και το φανταστικό Πίτερ Ράμπιτ 2: Ο Λαγός το’ Σκασε.

Επίσης, από την Πέμπτη 29 Ιουλίου προβάλλονται η ολοκαίνουργια περιπέτεια της Disney με τον Dwayne Johnson και τίτλο Περιπέτεια στη Ζούγκλα και η νέα περιπέτεια μυστηρίου του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν με τίτλο Old.

Ο Αύγουστος έρχεται «θερμός» από… ταινίες! Αρχή στις 5 του μήνα, με την απίθανη περιπέτεια δράσης The Suicide Squad του James Gunn, με ένα all star καστ ηθοποιών! Στη συνέχεια ο Ράιαν Ρέινολντς (Deadpool) μας συστήνει έναν απίστευτο ήρωα στο θεότρελο Free Guy.

Οι ταινίες συνεχίζονται… Με κορυφαίες παραγωγές όπως τα No Time to Die, Η Νύχτα με τις Μάσκες 2 και Eternals αλλά και τα παιδικά H Οικογένεια Άνταμς 2 και Αρχηγός από Κούνια 2: Οικογενειακή Υπόθεση στις 4-K αίθουσες και στα θερινά σινεμά των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος.

Για όλους τους φίλους μας, κατόχους της κάρτας μέλους των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος, η τιμή του εισιτηρίου, κάθε μέρα, είναι στα 5€ για όλες τις νέες ταινίες και 6€ γενική είσοδος.

Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των προβολών εδώ.


  • Χώρος: Τεχνόπολις