Συναυλία Jonathan Kreisberg Quartet την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Cine Studio

Συναυλία Jonathan Kreisberg Quartet την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Cine Studio

Ο Νεοϋορκέζος κιθαρίστας και συνθέτης Jonathan Kreisberg έχει μια ισχυρή παρουσία στη σύγχρονη τζαζ από τα τέλη της δεκαετίας του 1990.
Με ένα γεμάτο πρόγραμμα συναυλιών σε ολόκληρο τον κόσμο, με διθυραμβικές κριτικές από τον Τύπο και τους μουσικούς, ο Jonathan Kreisberg είναι σταθερά ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα πρόσωπα στη διεθνή σκηνή της τζαζ.

Με έντονο προσωπικό ήχο και στιλ ο Jonathan Kreisberg και η ορχήστρα του, καταφέρνουν να εντάξουν τον ακροατή σε έναν κόσμο γεμάτο τολμηρούς αυτοσχεδιασμούς με δεξιοτεχνία και εφευρετικότητα. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς της τζαζ σκηνής όπως οι Lee Konitz, Joe Locke, Dr Lonnie Smith ενώ ο ίδιος ως leader σε διάφορα μουσικά σχήματα έπαιξε δίπλα στους Bill Stewart, Larry Grenadier και Scott Wendholt.
Μια εξαιρετική συναυλία και μια ακόμη ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά και να απολαύσετε τους κορυφαίους μουσικούς του σήμερα αλλά και του αύριο!

“For those who thought that there could be no more surprises in the world of Jazz Guitar…may I introduce Jonathan Kreisberg.” – Lyle Robinson-Jazz Guitar Life

Τιμή Προπώλησης 12 ευρώ – Τιμή στο ταμείο 15 ευρώ / Μειωμένο 12 ευρώ – Τηλ. Κρατήσεων 2810823813

Σημεία Προπώλησης από 18/02 σε Πολυχώρος Τεχνόπολις – Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Πολυτεχνείο Καφέ

Jonathan Kreisberg (Guitar) – Martin Bejerano (Piano) – Matt Clohesy (Bass) – Colin Stranahan (Drums)


  • Χώρος: Cine STUDIO
  • Ημερομηνία: 10/03
  • Ώρα: 22:00