Ο Μάγος Sankara την Τετάρτη 21 Αυγούστου στο Θέατρο Τεχνόπολις

Ο Μάγος Sankara την Τετάρτη 21 Αυγούστου στο Θέατρο Τεχνόπολις

Ο Μάγος Sankara, ο βασιλιάς των ψευδαισθήσεων μας προσκαλεί όλους να ζήσουμε μια βραδιά κάτω από τον έναστρο ουρανό που θα μας μείνει αξέχαστη αφού θα παίξει με το μυαλό μας, θα γλυτώσει από σπαθιά και φωτιές, θα εξαφανιστεί και θα εμφανιστεί σε κλάσματα δευτερολέπτου, ενώ θα ανεβάσει την αδρεναλίνη μας σε αδιανόητο επίπεδο!

Ένα διαρκές ερώτημα: «είναι αληθινό αυτό που ζούμε ή όχι;» μας διακατέχει στα show του μάγου Sankara, του ανθρώπου που ανέβασε την Τέχνη της Ψυχαγωγικής Μαγείας και των Ψευδαισθήσεων σε μοναδικά, για την ελληνική καλλιτεχνική σκηνή, επίπεδα!

Λίγα λόγια για τον Μάγο:
Ο Μάγος Σανκάρα γεννήθηκε και έζησε τα πρώτα παιδικά του χρόνια στην Κρήτη. Στη συνέχεια ήρθε στην Αθήνα όπου και ξεκίνησε την εκπαίδευση του στην τέχνη της ψυχαγωγικής μαγείας και ψευδαίσθησης.

Ανήσυχος και τελειομανής ο Σανκάρα σύντομα θα εγκαταλείψει την Αθήνα και θα βρεθεί στην Αμερική. Εκεί με συνεχής σπουδές κυρίως στο Λος Άντζελες και στο Λας Βέγκας, θα καταφέρει σε σύντομο διάστημα να ξεχωρίσει ανεβάζοντας κατακόρυφα τον πήχη και δίνοντας μια άλλη διάσταση στο χώρο της μαγείας, πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα.

Γενική Είσοδος: 10€, Μειωμένο-παιδικό: 8€.


  • Χώρος: Τεχνόπολις Ανοιχτό Θέατρο
  • Ημερομηνία: 21/08
  • Ώρα: 21:00