Συναυλία με τους Thievery Corporation, την Κυριακή 18 Ιουνίου στο Τεχνόπολις

Συναυλία με τους Thievery Corporation, την Κυριακή 18 Ιουνίου στο Τεχνόπολις

Οι Thievery Corporation, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σχήματα της παγκόσμιας downtempo / dub / trip hop / electronica σκηνής. Ξεκίνησαν το 1995, στην Washighton DC, και αμέσως κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν δικό τους πολυσυλλεκτικό ήχο, αναμειγνύοντας Jamaican dub reggae, bossanova, Brazilian, acid και nu-jazz, downtempo, electronica και breakbeat ήχους με πανέμορφα γυναικεία φωνητικά και δυναμικές hip hop ρίμες, με βασικό άξονα τον δημιουργικό πυρήνα των Rob Garza και Eric Hilton, των δύο μουσικών / παραγωγών που αποτελούν την καρδιά και την ψυχή των Thievery Corporation όλα αυτά τα χρόνια.

Παρότι είναι πάρα πολύ αγαπητοί στη χώρα μας, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που τους απολαύσαμε ζωντανά. Η βραδιά της 18ης Ιουνίου θα τους ξαναφέρει κοντά μας, με νέο υλικό στις αποσκευές τους αλλά και με όλα εκείνα τα τραγούδια που τους έκαναν ένα από τα δημοφιλέστερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, έχοντας φίλους από διάφορους πολιτισμούς, κουλτούρες, ήχους, ηλικίες που συγκροτούν το πολύχρωμο καλειδοσκόπιο του κόσμου των Thievery Corporation.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Social Waste με τον ξεχωριστό κοινωνικοπολιτικό στίχο και το δυναμισμό του χιπ χοπ με τους παραδοσιακούς ήχους και τα όργανα της Μεσογείου και θα μας παρουσιάσουν τον καινούργιο τους άλμπουμ “Το Hip Hop της Μεσογείου”.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 – Ώρα έναρξης 21:00.

Εισιτήρια από 23€ (early Birds/προσφορά) – Προπώληση 27€,  τιμή στο ταμείο 30€.
Προπώληση από : Πολυχώρος Τεχνόπολις, Ελευθερουδάκης , Πολυτεχνείο καφέ , Boheme Bαr(Χανιά) , Πολυχώρος Περίπου (Αγιος Νικόλαος)

Online Presale: www.viva.gr/tickets/music/theatro-technopolis/thievery-corporation/ <http://www.viva.gr/tickets/music/theatro-technopolis/thievery-corporation/


  • Χώρος: Τεχνόπολις Ανοιχτό Θέατρο
  • Ημερομηνία: 18/06
  • Ώρα: 21:00