Παιδικό θέατρο: Ο Γάτος που Έμαθε σε έναν Γλάρο να Πετά από το Όμμα Στούντιο, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Τεχνόπολις

Παιδικό θέατρο: Ο Γάτος που Έμαθε σε έναν Γλάρο να Πετά από το Όμμα Στούντιο, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο Τεχνόπολις

Επειδή εσείς το ζητήσατε! “Ο γάτος που έμαθε σ’ ένα γλάρο να πετά” στο Τεχνόπολις…

Η πολυαγαπημένη παράσταση όλων των μικρών φίλων τα τελευταία χρόνια, κάνει ποδαρικό για το 2020 στον φιλόξενο χώρο του Τεχνόπολις. Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 το θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ σας περιμένει με ανοιχτές… φτερούγες!!!!

Τι γίνεται όταν η Κενγκά μια έγκυος, αλλά και μολυσμένη από το πετρέλαιο γλαροπούλα, πέφτει στο μπαλκόνι του Ζορμπά, του γάτου που ήταν μαύρος και πελώριος και χοντρός; Τρία πράγματα θα τον βάλει να υποσχεθεί, πως θα πραγματοποιήσει. Να προσέχει το αυγό μέχρι να γεννηθεί το γλαρόνι, να προστατέψει το γλαρόνι, που θα γεννηθεί και το πιο σημαντικό: να μάθει το μικρό να…πετάει. Ο Ζορμπάς ζητά βοήθεια απ’ τους φίλους του. Όλοι μαζί μπαίνουν σε μια περιπέτεια αναζήτησης της σωστής τεχνικής πτήσης. Άραγε θα καταφέρουν τρεις γάτοι, να μάθουν έναν γλάρο να πετάει; Ή μήπως για πρώτη φορά στην ιστορία των γάτων θα πρέπει να σπάσουν το «ταμπού»;

Πρόκειται για ένα έργο με οικολογικά μηνύματα που μιλά για την αγάπη, τον σεβασμό στην διαφορετικότητα και την αλληλεγγύη. Είναι μια διαδραστική παράσταση με ηθοποιούς και κούκλες, στην οποία συμμετέχουν ενεργά οι μικροί θεατές, με ζωντανή μουσική και τραγούδια.

Γενική είσοδος στα 6€. Διάρκεια 60′. Θεατρική Διασκευή-Σκηνοθεσία: Αντώνης Διαμαντής, Ειρήνη Κουτσάκη. Μουσική Σύνθεση και επιμέλεια: Αντώνης Διαμαντής. Σκηνικά –Κουστούμια: Ειρήνη Κουτσάκη. Παραγωγή: Θέατρο Όμμα Στούντιο.


  • Χώρος: TΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Αίθουσα 2
  • Ημερομηνία:
  • Ώρα: 12:00