Παιδικό θέατρο: “Πεέρ Γκύντ” του Ερρίκου ΄Ιψεν, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Τεχνόπολις

Παιδικό θέατρο: “Πεέρ Γκύντ” του Ερρίκου ΄Ιψεν, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο Τεχνόπολις

Η καλλιτεχνική ομάδα ”Τα Μουστάκια της Τζοκόντα”, παρουσιάζει το κλασσικό αριστούργημα του Ερρίκου ΄Ιψεν, ”Πεέρ Γκύντ”, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 12:00 πμ στο Τεχνόπολις. Μια παράσταση για όλη την οικογένεια.

Ο θεατής με όλες τις αισθήσεις απολαμβάνει θεατρικές πράξεις με ταυτόχρονη κινηματογραφική διάδραση. Τριάντα ηθοποιοί στην οθόνη και επί σκηνής ο Χρήστος Συρμακέζης στον ρόλο του Πέερ και η Καλλιόπη Δακανάλη σε ρόλους έκπληξη. Ο “ Πεέρ Γκύντ” του Ερρίκου ΄Ιψεν,  έχει την πιο γνωστή μουσική του κόσμου. Όλοι έχουμε ακούσει το ανάκτορο του βασιλιά του βουνού, τον χορό της Ανίτρας και το τραγούδι της Σολβάιγ. Οι περισσότεροι όμως από εμάς, δεν γνωρίζουν, πως οι σουίτες αυτές γράφτηκαν για το έργο Πεέρ Γκύντ.

Ποιος είναι ο Πεέρ Γκύντ; Η απάντηση είναι απλή…είναι όλοι μας…ο κάθε άνθρωπος. Και όπως όλοι μας στην διάρκεια της μακράς ζωή του, δεν είναι μόνο ένας άνθρωπος…είναι πολλοί. Αποπλανεί, απατάει για να τα βολεύει στην ζωή. Βρίσκει χρήματα και αγάπη και χάνει και τα δύο. Ποτέ δεν βρίσκει την ευτυχία. ”Είναι σαν κρεμμύδι αυτός ο τύπος ο Πεέρ Γκύντ”. Καθώς προχωράει το έργο, ένα-ένα στρώμα ξεφλουδίζεται, ώσπου μένουμε με την ουσία του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος.

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Ευφροσύνη Αρκουλάκη.

Διάρκεια έργου: 90 λεπτά.

Γενική είσοδος: 7€. Πολύτεκνοι, Συνταξιούχοι, ΑμΕΑ, Φοιτητές, Άνεργοι: 5€.

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6949611224


  • Χώρος: Τεχνόπολις
  • Ημερομηνία:
  • Ώρα: 12:00