Συναυλία Γιάννης Πάριος “Το Ταξίδι του Ερωτα”  το Σάββατο 27 Ιουλίου  στο Θέατρο Τεχνόπολις

Συναυλία Γιάννης Πάριος “Το Ταξίδι του Ερωτα” το Σάββατο 27 Ιουλίου στο Θέατρο Τεχνόπολις

O Γιάννης Πάριος ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές αλλά και συνθέτες, παρουσιάζει την δουλειά του με τίτλο  «ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ…»

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια του. Έχει τραγουδήσει τον έρωτα, γράφει στίχους και μουσική και τα τραγούδια του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.
Γιάννης Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με το πάθος και την αυθεντικότητά του και που όλοι μια φορά στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν την εμπειρία του να παραβρεθούν σε συναυλία και να ακούσουν ζωντανά τον τραγουδιστή του έρωτα. Να δονηθούν από την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, μέσω της ιδιαίτερης φωνής του και φυσικά το σίγουρο είναι πως εκείνο το βράδυ, θα φύγουμε όλοι μετά το τέλος της συναυλίας και θα αισθανθούμε ερωτευμένοι. Άλλοι με το ταίρι τους, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το «σήμερα», άλλοι με τη ζωή «που περνά και χάνεται». Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας τρυπήσουν τα βέλη του.

Τραγουδούν : Κων/νος Αναγνώστου, Ροδόκλεια Κουταλέλη, Ελένη-Στυλιανή Αλεξανδρή – Μαέστρος: Ντίνος Γεωργούτσος – Μαζί του δεκαμελή ορχήστρα.

Ηλεκτρονική πλατφόρμα αγοράς Εισιτηρίων

www.ticketplus.gr/event/40/giannis-parios?fbclid=IwAR2RmRj62YkmttmOwuQ4VFoKMKc74emCdiXwNj92BSmpCYgrsPL5OG7VWTk

Παράσταση: Σάββατο 27 Ιουλίου  Ανοιχτό θέατρο Τεχνόπολις, ώρα 21:00

Προπώληση εισιτήριων: Θέατρο Τεχνόπολις, Βιβλιοπωλείο – Ελευθερουδάκης (281 022 7500)

Τιμές εισιτηρίων : Προπώληση  18 ευρώ (γενική είσοδος) 15 ευρώ (φοιτητικό – ανέργων)

Τιμή εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της συναυλίας 20 ευρώ γενική Είσοδος 18 ευρώ φοιτητικό – ανέργων

Πληροφορίες  για τη Συναυλία  : 2310257218,6909205621


  • Χώρος: Τεχνόπολις Ανοιχτό Θέατρο
  • Ημερομηνία: 27/07
  • Ώρα: 21:00