Συναυλία με τους “Κακό Συναπάντημα, Ste & Northical Soundsystem” στο Cine Studio

Συναυλία με τους “Κακό Συναπάντημα, Ste & Northical Soundsystem” στο Cine Studio

To Cine Studio υποδέχεται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο τα βασικά μικρόφωνα Ste & Northical της μπάντας “Κακό Συναπάντημα” που δίνουν ”μάχη” με ήχους από όλο το φάσμα της reggae και θα σας ξεσηκώνουν με ελληνικό και αγγλικό κοινωνικό στίχο και dub performance.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Open Act & After Party: Rip-C / Larry / Konops

Τιμή εισιτηρίου: 7€

Το Κακό Συναπάντημα ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2001 σαν low bap grup ύστερα από την συνένωση 2 συγκροτημάτων, των GFN (από 1996, Καστοριά και μετέπειτα Καβάλα) και των Real Side (από 1999, Σέρρες). Τον Σεπτέμβριο του 2002 κυκλοφορεί ο πρώτος δίσκος με τίτλο “Το κακό συναπάντημα” από το ανεξάρτητο label “Octagon” και την Freestyle Productions. Είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος δίσκος σε κυκλοφορία από συγκρότημα της επαρχίας στην χώρα μας στο συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Οι επιρροές από την reggae και την dub, καθώς και η δημιουργία της μπάντας έφεραν τον δεύτερο δίσκο με τίτλο “Κακό συναπάντημα” το 2008 . Ανεξάρτητη παραγωγή όπως και όλα. Είναι ο πρώτος ελληνόφωνος reggae δίσκος.

Το 2012 κυκλοφορεί ο τρίτος δίσκος “Pressureality”, ενώ το 2014 ο τέταρτος “Children”. Το 2015 και το 2016 κυκλοφορούν οι δίσκοι concept “Babylon” και “The Taleporians”, ενώ το 2017 ο δίσκος “Πωλείται”, σε soundsystem versions που αποτελεί την 7η δουλειά του σχήματος. Το συγκρότημα έχει κάνει από το 2001 ως σήμερα εμφανίσεις σχεδόν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο, σε συναυλιακούς χώρους, bars, festival κλπ. Επίσης έχει κάνει support σε καλλιτέχνες και μπάντες του εξωτερικού (Mykal Rose, Groundation, Dub incorporaton, Asian Dub Foundation, Panda Dub κ.α.)


  • Χώρος: Cine STUDIO
  • Ημερομηνία: 16/03
  • Ώρα: 21:00