Συναυλία Nightstalker την Τετάρτη 7 Ιουλίου στο Θέατρο Τεχνόπολις

Συναυλία Nightstalker την Τετάρτη 7 Ιουλίου στο Θέατρο Τεχνόπολις

H επιστροφή στους αγαπημένους μας συναυλιακούς χώρους μετά από καιρό μας φέρνει τους Nightstalker την πιο καταιγιστική rock μπάντα στην Ελλάδα .
H μπάντα θρύλος της ελληνικής heavy σκηνής μας δίνει την ευκαιρία να περάσουμε ένα «εκρηκτικό» βράδυ την Τετάρτη 07 Ιουλίου στο Θέατρο Τεχνόπολις.

Διάχυτη ψυχεδέλεια, μικροί rock l’n ’roll ύμνοι, δολοφονικά riffs, εθιστικά ρεφρέν, δυναμισμός αλλά και αυθεντικότητα χαρακτηρίζουν εξίσου τους Nightstalker που θα καταλάβουν για ακόμη τη σκηνή του Cine Studio προκαλώντας σας σε ένα ακόμα αξέχαστο πάρτι.

Opening Act : BABEL TRIO
Ηλεκτρικό λαούτο, μπάσο και ντραμς, με βάση την Κρήτη. Μακριά από πρόσφατες μόδες, οι Babel Trio παίζουν ένα κράμα από progressive rock, stoner, ψυχεδέλεια, με παραμορφωμένες – σε πολύ μεγάλο βαθμό – παραδοσιακές μελωδίες και ελληνικό στίχο.
Το “The island of cretal”, το δεύτερο album της μπάντας, πήρε τον τίτλο του από τη σύντμηση των λέξεων Crete και Μetal και είναι ένας μάλλον πολύ καλός τρόπος να περιγραφεί η μουσική τους.

Oι Babel Trio αποτελούνται από τους Δημήτρη Σιδερή στο ηλεκτρικό λαούτο, Μιχάλη Αυλωνίτη στο μπάσο και Γιώργο Ζαμπακά (Τρικαλέρο) στα ντραμς.

οι πόρτες ανοίγουν 20:00

Σύντομα θα βγει ανακοίνωση για τιμές και προπώληση εισιτηρίων…

  • Χώρος: ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Ανοιχτό Θέατρο
  • Ημερομηνία: 07/07
  • Ώρα: 21:00