Συναυλία Ορφέας Περίδης και Λιζέτα Καλημέρη Τετάρτη 30 Αυγούστου στο Θέατρο Τεχνόπολις

Συναυλία Ορφέας Περίδης και Λιζέτα Καλημέρη Τετάρτη 30 Αυγούστου στο Θέατρο Τεχνόπολις

Παλιοί γνώριμοι, που έχουν μοιραστεί ξανά με επιτυχία τη σκηνή στο παρελθόν, ο Ορφέας Περίδης και η  Λιζέτα Καλημέρη συναντιούνται φέτος ξανά.

Φωνές και παρουσίες που δένουν φυσικά και αβίαστα στη σκηνή, ο Ορφέας και η Λιζέτα θα τραγουδήσουν και θα θυμίσουν τις πιο σημαντικές στιγμές της πορείας της δικής τους αλλά και του λαϊκού τραγουδιού.

Ο Ορφέας Περίδης, σημαντικότατος τραγουδοποιός, με την γοητευτική μελωδικότητα της φωνής του, θα μας θυμίσει όσα δικά του αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε φανατικά: Την «Φωτοβολίδα», το «Κάτι μου κρύβεις», το «Ζηλεύει η Νύχτα», το τρυφερό «Για που το’βαλες καρδιά μου», μαζί με αγαπημένες του διασκευές.

Από τις χαρακτηριστικότερες φωνές της σχολής της Θεσσαλονίκης, με θητεία δίπλα σε σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Νίκος Μαμαγκάκης, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Καζαντζής, η Λιζέτα Καλημέρη είναι μια σταθερή παρουσία στα μουσικά πράγματα με μεγάλη ερμηνευτική γκάμα.

Την συναυλία θα ανοίξει ο Δημήτρης Σιδερής με το Ηλεκτρικό Λαούτο του !!

Ένα solo performance με ένα πρωτότυπο όργανο – το ηλεκτρικό λαούτο – που συνδυάζει τον παραδοσιακό με τον ηλεκτρικό ήχο. Στην ερμηνεία συνυπάρχουν μελωδίες από την δημοτική παράδοση, με τα στοιχεία του αυτοσχεδιασμού και την επεξεργασία του ήχου μέσω των pedal effects, δημιουργώντας ένα ηχητικό περιβάλλον – σημείο συνάντησης, παλαιών και νέων μουσικών αναφορών.

Τιμή Προπώλησης 12 ευρώ | Ανέργων/Φοιτητικό 10 ευρώ – Τιμή Κανονικό στο Ταμείο 14 ευρώ

Σημεία Προπώλησης : Πολυχώρος  Τεχνόπολις – Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Πολυτεχνείο Καφέ

Διαδικτυακά προπώληση στο https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-texnopolis/orfeas-peridis-lizeta-kalimeri/


  • Χώρος: Τεχνόπολις Ανοιχτό Θέατρο
  • Ημερομηνία: 30/08
  • Ώρα: 21:00