Θέατρο “Άγρια Δύση” του Θοδωρή Αθερίδη το Σάββατο 1 Αυγούστου στο Θέατρο Τεχνόπολις

Θέατρο “Άγρια Δύση” του Θοδωρή Αθερίδη το Σάββατο 1 Αυγούστου στο Θέατρο Τεχνόπολις

Μια Κωμωδία Γεμάτη Γέλιο, Πάθος για τη Ζωή, τον Έρωτα & την Αγάπη για την Ελλάδα!
Το κρητικό γουέστερν «Άγρια Δύση» του Θοδωρή Αθερίδη, θα περιοδεύσουν αυτό το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα οι Αντώνης Κρόμπας, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Φιόνα Γεωργιάδη και ο Γιάννης Φραγκίσκος.

Η παράσταση διαδραματίζεται στην πανέμορφη Κρήτη μας και πιο συγκεκριμένα στα «Λιβάνια» των Σφακιών. Εκεί, μια χειμάζου σα – λόγω οικονομικής κρίσης –οικογενειακή, τουριστική επιχείρηση, πασχίζει να επιβιώσει δοκιμάζοντας τις αντοχές και τις σχέσεις όλων των ηρώων με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο με την εμφάνιση ενός παλιού , ανεκπλήρωτου έρωτα ο οποίος διαταράσσει τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες της οικογένειας, εξωθώντας όλους σε ακραίες και απόλυτα κωμικοτραγικές αντιδράσεις.

Την χαριστική βολή στην επαπειλούμενη κανονικότητά τους θα δώσει η εμπλοκή όλων στο κυνήγι ενός αμφίσημου, χαμένου θησαυρού που στοιχειώνει τις ζωές τους.

Μία Κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη – Διάρκεια : 90 ‘
Σκηνοθεσία :Αντώνης Κρόμπας – Παίζουν : Αντώνης Κρόμπας, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Φιόνα Γεωργιάδη και ο Γιάννης Φραγκίσκος.

Γενική Είσοδος 12€ – Παιδιά κάτω των 10 ετών δωρεάν – Σημεία προπώλησης : Τεχνόπολις – Public – Διαδικτυακά στο ticketservices.gr


  • Χώρος: ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Ανοιχτό Θέατρο
  • Ημερομηνία: 01/08
  • Ώρα: 21:30