Θέατρο “Frida Kι’ Άλλο” την Παρασκευή 22 , το Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο Cine Studio

Θέατρο “Frida Kι’ Άλλο” την Παρασκευή 22 , το Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στο Cine Studio

Μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν στο Θέατρο Νέου Κόσμου και περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο με την παράσταση “Αγγελική”, οι Fly Theatre (Κατερίνα Δαμβόγλου και Robin Beer) παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά στο Cine Studio, βασισμένη στη ζωή και το έργο της Frida Kahlo.
Στο «Frida Κι Άλλο» η ομάδα χρησιμοποιεί τις αρχές που έχει κατακτήσει – προσήλωση στο χώρο, το ρυθμό, το σώμα και το θεατρικό παιχνίδι- για να φέρει την Frida στη ζωή επί σκηνής.

Η Κατερίνα Δαμβόγλου αναλαμβάνει το ρόλο της Μεξικανής ζωγράφου. Ο Robin Beer χειρίζεται και δημιουργεί ζωντανά ήχο και βίντεο δημιουργώντας τον κόσμο γύρω της. Με προβολή και ζωντανό βίντεο ζωγραφίζουμε τη σκηνή και εξερευνούμε την ιστορία της Frida, τους φυσικούς περιορισμούς και τον πόνο που την ώθησαν να δημιουργήσει έναν κόσμο που κυριαρχείται από κίνηση και ζωή.
Η Frida, σύμβολο επιμονής, αντοχής και ελευθερίας, αντισταθμίζει την ακινησία της, “κινώντας” τη ζωή της στο μέγιστο. Τούτο την οδήγησε να παράγει ένα μοναδικό έργο, ακόμη και όταν “κοιτάζει προς τα μέσα”, που εκφράζει μια καθολική και βαθιά εικόνα του γύρω κόσμου. Με αυτόν τον τρόπο ξεφεύγει από την αναπηρία της και μας κάνει να θέλουμε ακόμα Φρίντα Κι Άλλο.

Κείμενα/Επεξεργασία Κειμένου: Κατερίνα Δαμβόγλου, Μιράντα Βατικιώτη – Σκηνοθεσία: Fly Theatre (Κατερίνα Δαμβόγλου & Robin Beer)
Δραματουργία: Μιράντα Βατικιώτη – Σκηνογραφία/Ενδυματολογία: Ερμίνα Αποστολάκη – Φως/Ήχος: Robin Beer – Φωτογραφίες: Αλίκη Χιωτάκη
Παίζουν: Κατερίνα Δαμβόγλου & Robin Beer

Παρασκευή 22 , το Σάββατο 23 & Κυριακή 24 Φεβρουαρίου – Ωρα Έναρξης στις 21:15
Απογευματινή 18:30 την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου

Προπώληση 12 ευρώ – Μειωμένο 10 ευρώ – Τιμή στο Ταμείο 14 ευρώ
Σημεία Προπώλησης: Τεχνόπολις, βιβλ. Ελευθερουδάκης.

και Διαδικτυακά στο VIVA.GR
https://www.viva.gr/tickets/theater/cine-studio-nea-alikarnassos-hrakleio-kritis/frida-ki-allo/


  • Χώρος: Cine STUDIO
  • Ώρα: 21:15