Το Κουκλοθεάτρο Κρήτης με την παράσταση “O Ψαροτρομάρας” στο Τεχνόπολις την Κυριακή 28 Νοεμβρίου

Το Κουκλοθεάτρο Κρήτης με την παράσταση “O Ψαροτρομάρας” στο Τεχνόπολις την Κυριακή 28 Νοεμβρίου

Από την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 θα παρουσιαστούν όλες οι μεγάλες παραγωγές του “Κουκλοθεάτρου Κρήτης” στο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο Κρήτης. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του κουκλοθεάτρου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν πέντε διαφορετικές παραγωγές, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα: * 24 Οκτωβρίου «Οι Δροσουλίτες» * 31 Οκτωβρίου «Παραλίγο.. Βεζύρης!» * 7 και 14 Νοεμβρίου «Ο Θησέας» * 21 και 28 Νοεμβρίου «Ο Ψαροτρομάρας!» * 12 και 19 Δεκεμβρίου «Συνωμοσία της Κατσίκας!» (παραγωγή του 2021-22)

Λίγα λόγια για το έργο για τις παραστάσεις και το Κουκλοθέατρο Κρήτης: “Με την μοναδική τεχνική του Μαύρου Θεάτρου. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια! Κάθε παράσταση διαρκεί περίπου μία ώρα. Στις παραστάσεις μας χρησιμοποιούμε την μοναδική τεχνική του μαύρου θεάτρου. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή τεχνική όπου σε συνδυασμό με την τεχνική του ζεστού φωτισμού εξαφανίζεται τελείως ο ανθρώπινος παράγοντας και οι κούκλες, μαζί με τα έντονα χρώματα, δείχνουν στα μάτια των θεατών να κινούνται μαγικά. Πρόκειται για επαγγελματικες κουκλοθεατρικές παραστάσεις με μεγάλες κούκλες και πρωτότυπα σκηνικά. Μέσα σε μία δεκαετία, έχουμε πραγματοποιήσει παραστάσεις σε όλη την Κρήτη, μικρά ακριτικά νησιά (Κάσος, Άγιος Ευστράτιος, Αγαθονήσι και πολλά άλλα) Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο και σε όλη την Ελληνική περιφέρεια. Επίσης Βέλγιο, Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία και Τουρκία”.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6977987248 | www.kouklotheatro.gr. Ο χώρος λειτουργεί ως αμιγής. Που σημαίνει ότι για την είσοδο είναι απαραίτητα τα παρακάτω: * Ενήλικες: Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό νόσησης.* Παιδιά από 4 ετών έως 12 ετών με Self test 24 ωρών. Προπώληση γίνεται στο ticketservices.gr αλλά και στο ταμείο του Τεχνόπολις.


  • Χώρος: TΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Αίθουσα 5 Dolby Surround 7.1
  • Ημερομηνία: 21/11
  • Ώρα: 12:00