Η πιο όμορφη επιλογή σας!

Τεχνόπολις

Τεχνόπολις

telephone
2810 821 400 & 2810 823 813
Fax: 2810 823 818

address

Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116,
Αμμουδάρα


Το Τεχνόπολις είναι ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Βρίσκεται στην καρδιά του δημοφιλούς προαστίου Αμμουδάρα, λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και αναπτύσσεται σε έκταση δέκα χιλιάδων μ2.

Διαθέτει πέντε κινηματογραφικές και συνεδριακές αίθουσες, κυλικεία, καφέ και εστιατόρια, ζελατερί, παιδότοπους και ένα ανοιχτό κινηματοθέατρο.

Το Τεχνόπολις προσφέρει αμέτρητες επιλογές ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Βιτσέντζος Κορνάρος

Βιτσέντζος Κορνάρος

telephone
2815 103 102 & 2810 821 400
Fax: 2810 823 818

address

Μαλικούτη 18 – 20,
Κέντρο Ηρακλείου


Το κινηματοθέατρο Βιτσέντζος Κορνάρος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, λίγα βήματα από τα Λιοντάρια.

Διαθέτει δύο αίθουσες ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής σχεδίασης οι οποίες φιλοξενούν κινηματογράφο και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Οι αίθουσες του Βιτσέντζος Κορνάρος αποτελούν το δημοφιλέστερο μέρος συνάντησης των σινεφίλ της πόλης.

Cine Studio

Cine Studio

telephone
2810 823 813
Fax: 2810 823 818

address

Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου,
Νέα Αλικαρνασσός


Το “Στουντιάκι” ξεκίνησε τη λειτουργία του ως «αίθουσα προβολής ταινιών τέχνης» τον Μάρτιο του 1986 εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για τον χώρο του κινηματογράφου στο Ηράκλειο.

Μια έναρξη με πολλές καινοτομίες καθώς για πρώτη φορά στην Κρήτη παρουσιάστηκε το Dolby Stereo και τα πρωτοποριακά για εκείνες τις ημέρες κινηματογραφικά καθίσματα.

Ανοιχτό κιν/θέατρο Τεχνόπολις

Ανοιχτό κιν/θέατρο Τεχνόπολις

telephone
2810 823 813
Fax: 2810 823 818

address
Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116,

Αμμουδάρα


Το Τεχνόπολις διαθέτει ένα ανοιχτό κινηματοθέατρο που κατά τους καλοκαιρινούς μήνες πέραν των κινηματογραφικών προβολών, υποδέχεται τις μεγαλύτερες συναυλίες του Ηρακλείου, θεατρικές παραστάσεις, εκδηλώσεις χορού, φεστιβάλ κ. α. (ενδεικτικά Μποφίλιου, Χαρούλης, Μάλαμας, Μικρούτσικος, Νταλάρας, Αλεξίου, Παπακωνσταντίνου, Μαραβέγιας, Thievery Corporation, Buena Vista Social Club κλπ).

Η μεταβλητή χωρητικότητα του θεάτρου του Τεχνόπολις, με τα αναπαυτικά πολυθρονάκια και την αμφιθεατρική αρχιτεκτονική, εξασφαλίζει στους θεατές απρόσκοπτη θέαση ως θερινό σινεμά και χώρος εκδηλώσεων, ενώ οι άρτιες εγκαταστάσεις του θεάτρου περιλαμβάνουν κυλικεία, καμαρίνια, χώρους στάθμευσης, ελεύθερη πρόσβαση, προσαρμοσμένους χώρους για ΑμεΑ κλπ.

Γνωρίστε μας

"Ξέρεις από βέσπα;"

Πορτοκαλάδα θέλετε; Από πορτοκάλι;

Τα ΤεχνόπολιςΒιτσέντζος Κορνάρος και Cine Studio, στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αποτελούν 100% Κρητική, οικογενειακή επιχείρηση.

Οι αίθουσες των Τεχνόπολις, Βιτσέντζος Κορνάρος και Cine Studio, διακρίνονται για την άνεση που προσφέρουν και τον άρτιο εξοπλισμό που διαθέτουν.

Τα πολυτελή καθίσματα με σταθερή έδρα και ο άπλετος χώρος ανάμεσα στις σειρές εξασφαλίζουν άνεση και ασφάλεια, ενώ οι πιστοποιημένες ακουστικές μελέτες προσφέρουν ιδανικές συνθήκες κινηματογραφικής απόλαυσης.

Όλες οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με ψηφιακές μηχανές και συστήματα των κορυφαίων οίκων της έβδομης τέχνης (Barco, Cinemeccanica, Dolby Laboratories, DTS, JBL, QSC κ. α).

Επιπλέον, οι δύο μεγάλες αίθουσες του πολυκινηματογράφου Τεχνόπολις είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τα πρότυπα της «Lucas THX» και διαθέτουν Ultra-bright 4K projectors.

Γνωρίστε μας

Καλώς ήρθατε στην ψηφιακή εποχή

Από την «πρεμιέρα» της, η έβδομη τέχνη, εξελίσσεται στο πλαίσιο της διαθέσιμης τεχνολογίας.

Τα τελευταία χρόνια, η παραγωγή ταινιών «εστιάζει» στην ψηφιακή και στη στερεοσκοπική (τρισδιάστατη) προβολή.

Οι πολυτελείς αίθουσες των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος είναι εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακές μηχανές (digital cinema) με δυνατότητα προβολής και τρισδιάστατων (3-D) ταινιών.

Ενημερωθείτε περαιτέρω για την ψηφιακή τεχνολογία στην Wikipedia.

Γνωρίστε μας

Μαθητικές προβολές

Οι κινηματογράφοι μας χαίρουν της προτίμησης των εκπαιδευτικών του Νομού για την διοργάνωση σχολικών προβολών με ταινίες από το πρόγραμμα μας.

Προσφέρομε την ευκαιρία, σε μαθητές όλων των βαθμίδων, να παρακολουθήσουν κατάλληλες ταινίες, με προσωπικό προγραμματισμό και προσεγμένη φιλοξενία σε φιλικές τιμές.

Για πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο τηλ.: 2810 823813 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Γνωρίστε μας

Παιδικά πάρτι με σινεμά ή δίχως!

Το Τεχνόπολις, διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό παιδότοπο.

Τα καταστήματα εστίασης, σας προσφέρουν τη δυνατότητα να διοργανώσετε την παιδική σας γιορτή επιλέγοντας από παιδικά μενού ή με ελεύθερη επιλογή από μια ευρεία ποικιλία γεύσεων σε προσιτές τιμές με άριστη εξυπηρέτηση και κυρίως με υλικά Α’ ποιότητας.

Μπορείτε επίσης, να συνδυάσετε το παιδικό πάρτι των μικρών σας με… την αγαπημένη τους ταινία!

Για πληροφορίες στο τηλ.: 2810 823813 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Δείτε τα παιδικά μενού εδώ: Παιδικό Πάρτι στο Τεχνόπολις 1 Παιδικό Πάρτι στο Τεχνόπολις 2

Γνωρίστε μας

Απολαύστε την ταινία σας με κορυφαία 4-K Ultra Bright ποιότητα προβολής

Στα πλαίσια του εμπλουτισμού της κινηματογραφικής εμπειρίας που εδώ και 30 χρόνια προσφέρομε στο κοινό της πόλης μας, το Τεχνόπολις παρουσιάζει αποκλειστικά στους σινεφίλ του Ηρακλείου, την κορυφαία και πιο σύγχρονη, «Ultra Bright 4Κ» κινηματογραφική ψηφιακή μηχανή του οίκου «Barco» με 60 frames per second.

Η τελευταίας τεχνολογίας μηχανή έχει εγκαταστάθεί στην THX αίθουσα #1 για την απόλυτη, premium κινηματογραφική εμπειρία στο Ηράκλειο.

Ο Όμιλος «Τεχνόπολις» αποτελεί την ισχυρή, 100% Κρητική αλυσίδα κινηματογράφων και τη μοναδική που στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Γνωρίστε μας

Προσβασιμότητα, διασύνδεση και δωρεάν στάθμευση

Οι άρτιες εγκαταστάσεις μας, εξασφαλίζουν στους επισκέπτες τους ασφαλή και απρόσκοπτη προσπελασιμότητα με ράμπες και ανελκυστήρες ενώ υπάρχουν θέσεις για ΑμεΑ και αντίστοιχοι προσαρμοσμένοι χώροι υγιεινής.

Η πρόσβαση στους σκύλους-βοηθείας επιτρέπεται στους χώρους μας.

Επίσης προσφέρεται στους πελάτες μας δωρεάν wi-fi.

Επιπλέον, το Τεχνόπολις διαθέτει άνετους, δωρεάν χώρους στάθμευσης.

Γνωρίστε μας

Τεχνόπολις & Βιτσέντζος Κορνάρος App

Κατεβάστε δωρεάν στο κινητό σας από το Google play τη νέα εφαρμογή (App) των κινηματογράφων Τεχνόπολις & Βιτσέντζος Κορνάρος!

Με την εφαρμογή μας, έχετε τη δυνατότητα μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο, να ενημερώνεστε για τις ώρες έναρξης προβολών, τις εκδηλώσεις, τις τρέχουσες προσφορές και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Ενημέρωση για το πρόγραμμα προβολών των ταινιών με υπόθεση, συντελεστές και trailer
  • Ενημέρωση για τις προσεχείς ταινίες με ημερομηνία εξόδου και πληροφορίες
  • Κατεβάστε την κάρτα μέλους σας σε ηλεκτρονική μορφή στο κινητό σας
  • Όλες τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες-προσφορές μας
  • Παραπομπή στο www.texnopolis.net

Η εφαρμογή (App) των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος για κινητά τηλέφωνα και tablets είναι διαθέσιμη δωρεάν για να την κατεβάσετε από το Google play.