Η πιο όμορφη επιλογή σας!

Τεχνόπολις

Τεχνόπολις

telephone
2810 821400 & 2810 823813
Fax: 2810 823818

address

Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116,
Αμμουδάρα


Το εμπορικό κέντρο Τεχνόπολις, αποτελεί ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα πολιτισμού και ψυχαγωγίας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Βρίσκεται στην καρδιά του δημοφιλούς προαστίου Αμμουδάρα, λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης και αναπτύσσεται σε έκταση δέκα χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.

Διαθέτει πέντε κινηματογραφικές και συνεδριακές αίθουσες, κυλικεία, καφέ και εστιατόρια, ζελατερί, παιδότοπους και ένα ανοιχτό κινηματοθέατρο.

Το Τεχνόπολις προσφέρει αμέτρητες επιλογές ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Βιτσέντζος Κορνάρος

Βιτσέντζος Κορνάρος

telephone
2815 103102 & 2810 821400
Fax: 2810 823818

address

Μαλικούτη 18 – 20,
Κέντρο Ηρακλείου


Το κινηματοθέατρο Βιτσέντζος Κορνάρος βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, λίγα βήματα από την πλατεία Λιονταριών.

Διαθέτει δύο υπερσύγχρονες αίθουσες ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής σχεδίασης οι οποίες φιλοξενούν κινηματογράφο και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Οι αίθουσες του Βιτσέντζος Κορνάρος αποτελούν το δημοφιλέστερο μέρος συνάντησης των σινεφίλ της πόλης.

Cine Studio

Cine Studio

telephone
2810 823813
Fax: 2810 823818

address

Λεωφόρος Ικάρου και Ηροδότου,
Νέα Αλικαρνασσός


Το Cine Studio ξεκίνησε τη λειτουργία του ως «αίθουσα προβολής ταινιών τέχνης» τον Μάρτιο του 1986 εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για τον χώρο του κινηματογράφου στην πόλη του Ηρακλείου.

Μια έναρξη με πολλές καινοτομίες καθώς για πρώτη φορά στην Κρήτη παρουσιάστηκε το Dolby Stereo και τα πρωτοποριακά για εκείνες τις ημέρες κινηματογραφικά καθίσματα.

Ανοιχτό Θέατρο Τεχνόπολις

Ανοιχτό Θέατρο Τεχνόπολις

telephone
2810 823813
Fax: 2810 823818

address
Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116,

Αμμουδάρα


Το Ανοιχτό Θέατρο του Τεχνόπολις φιλοξενεί κινηματογραφικές προβολές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η μεταβλητή χωρητικότητα, τα αναπαυτικά καθίσματα και η αρχιτεκτονική στα πρότυπα του αρχαίου θεάτρου, εξασφαλίζουν στους θεατές απρόσκοπτη θέαση, ενώ οι άρτιες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν κυλικεία και καμαρίνια.

(Ενδεικτικά σχήματα που έχουν φιλοξενηθεί στο Ανοιχτό Θέατρο του Τεχνόπολις: Μποφίλιου, Χαρούλης, Μάλαμας, Μικρούτσικος, Νταλάρας, Αλεξίου, Παπακωνσταντίνου, Μαραβέγιας, Thievery Corporation, Buena Vista Social Club κλπ).

Αίθριο στο Τεχνόπολις

Αίθριο στο Τεχνόπολις

telephone
2810 823813
Fax: 2810 823818

address
Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα

Το “Αίθριο” στο Τεχνόπολις αποτελεί μια νέα πρόταση για την κινηματογραφική σας έξοδο, ένα boutique θερινό κινηματοθέατρο όπου μπορείτε να συνδυάσετε την απόλαυση του σινεμά με το ποτό ή το φαγητό σας από τα καταστήματα εστίασης του Τεχνόπολις.

Καθημερινά, το καλοκαίρι, πραγματοποιούνται προβολές ταινιών Α’ προβολής με κορυφαία ψηφιακή εικόνα και ήχο.

Γνωρίστε μας

"Ξέρεις από βέσπα;"

Πορτοκαλάδα θέλετε; Από πορτοκάλι;

Οι κινηματογράφοι Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος και Cine Studio στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και αποτελούν 100% Κρητική επιχείρηση.

Οι αίθουσες μας διακρίνονται προσφέροντας στους θεατές κορυφαία αίσθηση και τεχνολογία.

Τα πολυτελή καθίσματα με σταθερή έδρα και ο άπλετος χώρος ανάμεσα στις σειρές εξασφαλίζουν άνεση, ενώ οι πιστοποιημένες ακουστικές μελέτες προσφέρουν ιδανικές συνθήκες κινηματογραφικής απόλαυσης.

Όλες οι αίθουσες είναι εξοπλισμένες με ψηφιακές μηχανές και συστήματα των κορυφαίων οίκων της έβδομης τέχνης (Barco, Dolby, JBL και QSC).

Επιπλέον, οι δύο μεγάλες αίθουσες του Τεχνόπολις (αίθουσα 1 και αίθουσα 5) είναι σχεδιασμένες σύμφωνα με τα κορυφαία πρότυπα της Lucas THX ενώ διαθέτουν Ultra-bright 4-Κ μηχανές προβολής και Dolby Surround 7.1 ήχο.

Γνωρίστε μας

Η 7η τέχνη σε ψηφιακό format

Από την «πρεμιέρα» της, η έβδομη τέχνη, εξελίσσεται στο πλαίσιο της διαθέσιμης τεχνολογίας.

Οι πολυτελείς αίθουσες των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος είναι εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακές μηχανές (digital cinema) με δυνατότητα προβολής και τρισδιάστατων (3-D) ταινιών.

Ενημερωθείτε για την ψηφιακή τεχνολογία στην Wikipedia.

Γνωρίστε μας

Προβολές για μαθητές

Οι κινηματογράφοι μας χαίρουν της προτίμησης των εκπαιδευτικών του Νομού για την διοργάνωση σχολικών προβολών με ταινίες από το πρόγραμμα μας.

Προσφέρομε την ευκαιρία, σε μαθητές όλων των βαθμίδων, να παρακολουθήσουν κατάλληλες ταινίες, με προσωπικό προγραμματισμό και προσεγμένη φιλοξενία σε φιλικές τιμές.

Για πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο τηλ.: 2810823813 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Γνωρίστε μας

Παιδικά πάρτι

Το Τεχνόπολις, διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό παιδότοπο.

Τα παιδιά λατρεύουν το σινεμά! Συνδυάστε το παιδικό σας πάρτι με σινεμά και προνομιακή τιμή εισιτηρίου και… απολαύστε ένα υπέροχο παιδικό μενού στην μοναδική τιμή των 7€!

Παιδικό μενού με φρέσκο κοτοσουβλάκι, λαχταριστή πίτσα, τηγανιτές πατατούλες, χυμό και νερό στα 7€.

Για κρατήσεις στο τηλ.: 2810823813 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Γνωρίστε μας

Ανακαλύψτε την 4-K ultra bright εμπειρία.

Στα πλαίσια του εμπλουτισμού της κινηματογραφικής εμπειρίας που εδώ και 30 χρόνια προσφέρομε στο κοινό της πόλης, το Τεχνόπολις παρουσιάζει αποκλειστικά στους σινεφίλ του Ηρακλείου, την κορυφαία και πιο σύγχρονη 4-Κ Ultra Bright κινηματογραφική ψηφιακή μηχανή της Barco με 60 frames per second.

Η τελευταίας τεχνολογίας μηχανή έχει εγκαταστάθεί στην THX αίθουσα #1 για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία στο Ηράκλειο.

Γνωρίστε μας

Προσβασιμότητα, διασύνδεση και δωρεάν στάθμευση

Οι άρτιες εγκαταστάσεις μας, εξασφαλίζουν στους επισκέπτες τους ασφαλή και απρόσκοπτη προσπελασιμότητα με ράμπες και ανελκυστήρες ενώ υπάρχουν θέσεις για ΑμεΑ και αντίστοιχοι προσαρμοσμένοι χώροι υγιεινής.

Η πρόσβαση στους σκύλους-βοηθείας επιτρέπεται στους χώρους μας.

Επίσης προσφέρεται στους πελάτες μας δωρεάν broadband wi-fi.

Επιπλέον, το Τεχνόπολις διαθέτει άνετους, δωρεάν χώρους στάθμευσης.

Γνωρίστε μας

Τεχνόπολις & Βιτσέντζος Κορνάρος App

Κατεβάστε δωρεάν στο κινητό σας από το Google play τη νέα εφαρμογή (app) των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος.

Για να ενημερώνεστε για τις ώρες έναρξης προβολών, τις εκδηλώσεις, τις προσφορές και για να έχετε την κάρτα μέλους σας σε ηλεκτρονική μορφή.