Η Λιακάδα Μέσα μου

Η Λιακάδα Μέσα μου

Η Ιζαμπέλ (Ζυλιέτ Μπινός) είναι μια Παριζιάνα καλλιτέχνις και χωρισμένη μητέρα, που δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια να βρει τον αληθινό έρωτα. Παρόλο που το κενό μεταξύ αυτού που ψάχνει και των αντρών που παρουσιάζονται στην ζωή της μεγαλώνει συνεχώς, οι διαφορετικοί άντρες έχουν όλοι κάτι το μοναδικό, ακόμα κι αν δεν είναι αυτό που αναζητά. Η ελπίδα, οι προσδοκίες και η απογοήτευση κάνουν πολλούς κύκλους και προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για γέλιο, καθώς παρ’ όλες τις ατυχίες η προσπάθεια της Ιζαμπέλ συνεχίζεται…

Η ΛΙΑΚΑΔΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ είναι η πιο πρόσφατη ταινία της μεγάλης Γαλλίδας σκηνοθέτιδας Κλαιρ Ντενί, οι ταινίες της οποίας έχουν σπάνια προβληθεί στην Ελλάδα. Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε στο φετινό Φεστιβάλ Καννών όπου αποτέλεσε την εναρκτήρια ταινία του τμήματος Δεκαπενθήμερο των σκηνοθετών και απέσπασε και το βραβείο.
Με αφορμή την ταινία της με τίτλο «Η Λιακάδα Μέσα μου», το Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Νύχτες Πρεμιέρας» 2017 διοργάνωσε αφιερωμα στην στην Κλερ Ντενί και παρουσίασε το σύνολο του έργου της, περιλαμβανοντας ταινίες που δεν ειχαν προβληθεί ποτέ εως τώρα στις ελληνικές αιθουσες!


  • Είδος: Κοινωνική Κομεντί
  • Διάρκεια: 98'

Σκηνοθεσία: Κλαιρ Ντενί
Ηθοποιοί: Ζιλιέτ Μπινός, Βαλέρια Μπρούνι-Τεντέσκι, Ζεράρ Ντεπαρτιέ κ. α.
ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ Αίθουσα Α 2815 103 102 Μαλικούτη 18–20, Κέντρο