Οι Μάγισσες

Οι Μάγισσες

Από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη, Ρόμπερτ Ζεμέκις (“Forrest Gump”) έρχεται μία φανταστική περιπέτεια βασισμένη στο βιβλίο του Ρόαλντ Νταλ «Οι Μάγισσες». Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι βραβευμένες με Όσκαρ, Αν Χάθαγουεϊ (“Οι Άθλιοι”, “Η Συμμορία των 8”) και Οκτάβια Σπένσερ (“Οι υπηρέτριες”, “Η μορφή του νερού”), μαζί με τον υποψήφιο για Όσκαρ, Στάνλεϊ Τούτσι (“Αγώνες Πείνας” οι ταινίες, “Παραδεισένια Οστά”), την Κριστίν Τσένογουεθ (“Glee”, “BoJack Horseman”) και τον βραβευμένο κωμικό θρύλο, Κρις Ροκ. Ο ανερχόμενος Ζαχίρ Καντίμ Μπρούνο (“Atlanta”) πρωταγωνιστεί επίσης, στο πλευρό του Κόντι Λι-Ίστικ (“Holmes & Watson”).

Προσδιορίζοντας εκ νέου την αγαπημένη ιστορία του Νταλ για το νεότερο κοινό της, η οπτικά καινοτόμα ταινία του Ζεμέκις παρουσιάζει την σκοτεινά χιουμοριστική και συγκινητική ιστορία του νεαρού ορφανού αγοριού (Μπρούνο), το οποίο, στα τέλη του 1967, πηγαίνει να ζήσει με την αγαπημένη του γιαγιά (Σπένσερ) στην κωμόπολη Ντεμόπολις, στην Αλαμπάμα. Καθώς το αγόρι με τη γιαγιά του συναντούν κάποιες παραπλανητικά λαμπερές, αλλά απόλυτα διαβολικές μάγισσες, η ίδια σοφά απομακρύνει το αγόρι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα. Δυστυχώς, καταφθάνουν ακριβώς την ίδια στιγμή που η ανώτατη μάγισσα (Χάθαγουεϊ) έχει συγκεντρώσει μυστικά τις μάγισσες από όλο τον κόσμο για να πραγματοποιήσει την διαβολική αποστολή της.


  • Είδος: Περιπέτεια Φαντασίας
  • Διάρκεια: 99'

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ζεμέκις
Ηθοποιοί: Αν Χάθαγουεϊ , Οκτάβια Σπένσερ , Στάνλεϊ Τούτσι , Κριστίν Τσένογουεθ , Κρις Ροκ, Ζαχίρ Καντίμ Μπρούνο , Κόντι Λι-Ίστικ