Περιπέτεια στη Ζούγκλα

Περιπέτεια στη Ζούγκλα

Η ταινία της Disney «Περιπέτεια στη Ζούγκλα», είναι μία ιστορία εξερεύνησης στην οποία συμμετέχουν ο απολαυστικός Dwayne Johnson και η υπέροχη Emily Blunt. Ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινά στον Αμαζόνιο με καπετάνιο τον πνευματώδη Frank Wolff και την θαρραλέα ερευνήτρια Dr. Lily Houghton. Η Lily ταξιδεύει από το Λονδίνο στη ζούγκλα του Αμαζονίου, επιλέγοντας κατα τύχη τον Frank ως οδηγό, με την ετοιμόρροπη βάρκα του. Η Lily είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει ένα αρχαίο δέντρο με απαράμιλλες θεραπευτικές ικανότητες, κρατώντας στα χέρια της τη δύναμη να αλλάξει το μέλλον της ιατρικής.

Οι κινηματογράφοι εντάσσονται στην υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 44779 (σελ. 30-31) απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού.

‣ Θερινοί (υπαίθριοι) κινηματογράφοι: 75% πληρότητα. Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας. Για την είσοδο σας στις θερινές μας αίθουσες δεν απαιτείται βεβαίωση εμβολιασμού ή self test.

‣ Εσωτερικές αίθουσες: 85% πληρότητα. Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας. Επίδειξη (εκτύπωση ή φωτογραφία) πιστοποιητικού εμβολιασμού (βεβαίωση εμβολιασμού) ή πιστοποιητικού νόσησης. Νέοι κάτω των δεκαοκτώ, προσέρχονται με δήλωση self test γονέων.


  • Είδος: Περιπέτεια
  • Διάρκεια: 112'
  • Καταλληλότητα: Κατάλληλο

Σκηνοθεσία: Ζαν Κολέτ Σέρα
Ηθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον (The Rock), Έμιλι Μπλάντ, Έντγκαρ Ραμίρεζ
ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Αίθουσα 3 2810 821 400 & 2810 823 813 Λ. Ανδρ. Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα