Ταξίδι με τον Δράκο μου (Μεταγλωττισμένο)

Ταξίδι με τον Δράκο μου (Μεταγλωττισμένο)

Ο Ψευτοφωτιάς, ένας νεαρός ασημένιος δράκος έχει μπουχτίσει να κρύβεται και θέλει να δείξει στην παλαιότερη γενιά ότι είναι αληθινός δράκος. Όταν οι άνθρωποι βάζουν μπρος για να καταστρέψουν το τελευταίο καταφύγιο της οικογένειας του, ξεκινάει κρυφά ένα επικό ταξίδι με τη σκιουρίνα Σόρελ. Σκοπός του είναι να βρει την «Άκρη του Ουρανού», ένα μυστικό παράδεισο για δράκους κάπου στα Ιμαλάια, αλλά στον δρόμο τους πέφτουν πάνω στον νεαρό Μπεν, που ισχυρίζεται ότι είναι δρακοκαβαλάρης. Ενώ ο Μπεν και ο ασημένιος δράκος γίνονται φίλοι, η Σόρελ είναι επιφυλακτική και προσπαθεί να ξεφορτωθεί τον Μπεν με κάθε ευκαιρία. Το παράξενο τρίδυμο πρέπει να συνεργαστεί, γιατί τους κυνηγάει ο Χρυσοκέφαλος, ένα μοχθηρό τέρας-δημιούργημα ενός αλχημιστή που σκοπεύει να καταβροχθίσει κάθε δράκο στη Γη.

Οι κινηματογράφοι εντάσσονται στην υπ. αριθ. 488074 απόφαση του Υπ. Πολιτισμού.

‣ Υποχρεωτική χρήση μη ιατρικής μάσκας. Παιδιά κάτω των δώδεκα ετών, προσέρχονται σε όλες τις αίθουσες με δήλωση self test γονέων.

  • Τεχνόπολις αίθουσες 1, 2 & 3 και Βιτσέντζος Κορνάρος αίθουσα Α (Αμιγείς-Covid Free)Επίδειξη (εκτύπωση ή φωτογραφία) πιστοποιητικού εμβολιασμού (βεβαίωση εμβολιασμούή πιστοποιητικού νόσησης (βεβαίωση νόσησης).
  • Τεχνόπολις αίθουσες 4 & 5 και Βιτσέντζος Κορνάρος αίθουσα Β (Μεικτές): Επίδειξη (εκτύπωση ή φωτογραφία) πιστοποιητικού εμβολιασμού (βεβαίωση εμβολιασμούή πιστοποιητικού νόσησης (βεβαίωση νόσησηςή αρνητικού rapid test.

  • Είδος: Κινούμενα σχέδια
  • Διάρκεια: 98'
  • Καταλληλότητα: Κατάλληλο

Σκηνοθεσία: Τόμας Έσεντ
Ηθοποιοί: Με τις φωνές των: Μαρία Ζερβού, Αργύρη Παυλίδη, Νίκου Νίκα, Βασίλη Μηλιού
ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Αίθουσα 3 2810 821 400 & 2810 823 813 Λ. Ανδρ. Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα