Το Αυτό: Κεφάλαιο 2

Το Αυτό: Κεφάλαιο 2

ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 είναι το σίκουελ της ταινίας «IT» που έσπασε τα ταμία παγκοσμίως, σημειώνοντας εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 700 εκατομμύρια δολάρια. Το ΙΤ κατάφερε να επαναπροσδιορίσει και να υπερβεί τις κλασικές ταινίες θρίλερ, και έγινε το απόλυτο πολιτιστικό zeitgeist, καθώς και η ταινία τρόμου με τις καλύτερες επιδόσεις στα χρονικά.

Κάθε 27 χρόνια το κακό επισκέπτεται την πόλη του Ντέρι, που ανήκει στην πολιτεία Μέιν. Οπότε,  στην ταινία ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2, τρεις δεκαετίες μετά, οι δρόμοι των κεντρικών χαρακτήρων διασταυρώνονται και πάλι.

Ο Τζέιμς ΜακΑβόι (“Split,” “Glass”) πρωταγωνιστεί στο ρόλο του Μπιλ, η υποψήφια για Όσκαρ Τζέσικα Τσάστεϊν (“Zero Dark Thirty,” “Mama”) είναι η Μπέβερλι, ο Μπιλ Χέιντερ (HBO “Barry,” “The Skeleton Twins”) είναι ο Ρίτσι, ο Ισάια Μουστάφα (TV “Shadowhunters: The Mortal Instruments”) είναι ο Μάικ, ο Τζέι Ράιαν (TV “Mary Kills People”) είναι ο Μπεν, ο Τζέιμς Ράνσον (HBO “The Wire”) είναι ο Έντι και ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ επιστρέφει στο ρόλο του Πένιγουαϊζ. Ο Άντι Μπιν (“Allegiant,” Starz’ “Power”) παίζει τον Στάνλεϊ, ενώ στο Κλαμπ των Αποτυχημένων ανήκουν και πάλι οι Τζάντεν Μαρτέλ (Μπιλ), Γουάιτ Όλεφ (Στάνλεϊ), Σοφία Λίλις (Μπέβερλι), Φιν Γούλφχαρντ (Ρίτσι), Τζέρεμι Ρέι Τέιλορ (Μπεν), Τσόουζεν Τζέικομπς (Μάικ) και Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ (Έντι).


  • Είδος: Θρίλερ
  • Διάρκεια: 124'

Σκηνοθεσία: Αντρέ Μουσιέτι
Ηθοποιοί: Μπιλ Χέιντερ, Τζέσικα Τσάστειν, Μπιλ Σκάρσγκαρντ, Τζέιμς Μακαβόι, Χαβιέ Μποτε