Διαγωνισμός “Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία” με πλούσια δώρα για τους μικρούς φίλους του Τεχνόπολις!

Διαγωνισμός “Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία” με πλούσια δώρα για τους μικρούς φίλους του Τεχνόπολις!

Παιδιά, πάμε Τεχνόπολις & κερδίζουμε μοναδικά δώρα!

Ελάτε στο Τεχνόπολις, να απολαύσετε τη νέα ταινία κινουμένων σχεδίων «Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία» και κερδίστε πολλά, συλλεκτικά δώρα.

Αυτή η φανταστική ιστορία, θα ταξιδέψει την Πόπη και τον Μπράντς σε μέρη που δεν έχουν καν φανταστεί, και θα ανακαλύψουν ότι η φυλή τους είναι μόλις μία από τις έξι φυλές των Ευχούληδων, οι οποίες είναι διασκορπισμένες σε έξι διαφορετικές τοποθεσίες και που η καθεμία τους είναι αφιερωμένη σε ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής: Φανκ, Κάντρι, Τέκνο, Κλασική, Ποπ και Ροκ. Ο κόσμος των Ευχούληδων με αυτό το ταξίδι, όχι μόνο θα μεγαλώσει, αλλά θα αποκτήσει νέο ρυθμό και πολλή ένταση.

Μετά την προβολή, ρίξτε το απόκομμα του εισιτηρίου σας, αφού σημειώσετε πάνω του όνομα, επώνυμο και τηλέφωνο, στην κληρωτίδα που βρίσκεται στον κινηματογράφο.

Ο διαγωνισμός ξεκινά με την πρεμιέρα της ταινίας και ολοκληρώνεται την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των δώρων. Οι νικητές θα ενημερωθούν για να παραλάβουν τα δώρα τους τηλεφωνικά και από τα social media του Τεχνόπολις.


  • Χώρος: Τεχνόπολις