Ζήστε την υπεροχή, βγείτε κερδισμένοι!

Μοναδικές προσφορές με μια ματιά

 • Έκπτωση 1€ για όλα τα μέλη και τους φοιτητές με την κάρτα μέλους
 • Τελευταίας τεχνολογίας 4-Κ Ultra bright ποιότητα προβολής
 • Δωρεάν wi-fi 900+ Mbps σε όλους τους χώρους μας
 • Δωρεάν χώρος στάθμευσης
 • Κορυφαίες εγκαταστάσεις
 • Πολυθρόνες σταθερής έδρας
 • Καθημερινοί διαγωνισμοί στο διάλειμμα
 • 3-D προβολές με απίστευτα φωτεινό XpanD 3-D σύστημα
 • Προδιαγραφές Lucas THX σε δυο αίθουσες
 • 100% Κρητική εταιρία
 • Πλούσια ποικιλία ποιοτικών προϊόντων με προσιτές τιμές στα κυλικεία
 • Νο1 επιλογή για όλη την οικογένεια!

Κάρτα μέλους “Καρέ – Καρέ”

Εγγραφείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών μας και αποκτήστε δωρεάν την κάρτα μέλους «Καρέ Καρέ».

Απολαύστε την αγαπημένη σας ταινία στους κινηματογράφους Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος στο Ηράκλειο με εισιτήριο 6€, κάθε μέρα!

Η γενική είσοδος είναι στα 7€.

Κατεβάστε την εφαρμογή (app) των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος από το Google play και αποκτήστε εύκολα και γρήγορα την ατομική ή οικογενειακή κάρτα μέλους σας, σε ψηφιακή μορφή, στο κινητό σας τηλέφωνο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να συμπληρώσετε παρακάτω τη φόρμα εγγραφής και παραλάβετε την κάρτα σας από τα ταμεία μας.


  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το επώνυμό σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας

  Συμπληρώστε τα ονόματα των παιδιών. Για κάθε παιδί πατήστε προσθήκη και συμπληρώστε το όνομα του παιδιού (προαιρετικά)

  Προσθήκη

  Όροι χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων

  Βάσει του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) σας ζητούμε να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας να διατηρούμε τα ζητούμενα στοιχεία σας και ειδικότερα το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Τα στοιχεία αυτά είναι τα μοναδικά προσωπικά δεδομένα τα οποία αποθηκεύουμε και διατηρούμε, αποκλειστικά και μόνο για την τήρηση του μητρώου μελών, στα οποία χορηγείται κάρτα μέλους με όλα τα προνόμια που τη συνοδεύουν. Πρόσβαση σε αυτά τα προσωπικά δεδομένα έχει ο υπεύθυνος επικοινωνίας των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος.

  Τα στοιχεία αυτά είναι τα μοναδικά προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιούμε και αυτά αποκλειστικά και μόνο για την τήρηση του απαραίτητου μητρώου μελών στα οποία χορηγούνται κάρτες μέλους, ώστε να απολαμβάνετε όλα τα προνόμια που προσφέρονται στους κινηματογράφους Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος.

  Θα διατηρήσουμε αυτά τα προσωπικά σας δεδομένα με ασφάλεια για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ετών, εκτός αν επιλέξετε να διαγραφείτε. Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτους για διαφημιστικούς, εμπορικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς.

  Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και να διαγραφείτε από μέλος, είτε επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλ. 28108232813 είτε αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected]

  Συμφωνώ με τους παραπάνω όρους και επιθυμώ να εγγραφώ ως μέλος, λαμβάνοντας σε φυσική ή/και ηλεκτρονική μορφή τη σχετική κάρτα μέλους του Τεχνόπολις

  Θέλω να εγγραφώ στο newsletter του Τεχνόπολις και να λαμβάνω τα τελευταία νέα

  Κάρτα μέλους “Καρέ – Καρέ”

  Μοναδική προσφορά στην τιμή του εισιτηρίου

  Απολαύστε την αγαπημένη σας ταινία στους κινηματογράφους Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος μόνο με 6€ με την κάρτα μέλους και φοιτητικό εισιτήριο κάθε μέρα (γενική είσοδος 7€).

  Η τιμή προσφοράς εισιτηρίου για τις 3-D προβολές είναι 8€ και 9 αντίστοιχα.

  Κάρτα μέλους “Καρέ – Καρέ”

  Διαγωνισμοί

  Κρατήστε τα εισιτήρια σας, μπορεί να έχετε κερδίσει!

  Καθημερινά, στο διάλειμμα των προβολών, ανακοινώνονται οι «τυχεροί αριθμοί» της ημέρας που αναφέρονται στα δύο τελευταία ψηφία του εισιτηρίου σας και αντιστοιχούν σε δώρα.

  Μόλις ακούσετε την φράση: «Οι νικητές της σημερινής κλήρωσης είναι οι αριθμοί που λήγουν σε…» ετοιμαστείτε, μπορεί η τύχη να σας έχει χαμογελάσει!

  Κάρτα μέλους “Καρέ – Καρέ”

  Τεχνόπολις Family

  Απολαύστε ταινίες κινουμένων σχεδίων στους κινηματογράφους Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος με προνομιακή τιμή παιδικού εισιτηρίου 5€/άτομο, κάθε μέρα.

  Η προσφορά ισχύει για επιλεγμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων κάθε μήνα και για παιδιά έως 12 ετών.

  Κάρτα μέλους “Καρέ – Καρέ”

  Τεχνόπολις & Βιτσέντζος Κορνάρος App

  Κατεβάστε δωρεάν στο κινητό σας από το Google play τη νέα εφαρμογή (app) των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος.

  Για να ενημερώνεστε για τις ώρες έναρξης προβολών, τις εκδηλώσεις, τις προσφορές και για να έχετε την κάρτα μέλους σας σε ηλεκτρονική μορφή.