Ζήστε την υπεροχή, βγείτε κερδισμένοι!

Μοναδικές προσφορές με μια ματιά

  • Είσοδος 4,5€ για όλα τα μέλη
  • 4-Κ Ultra bright ποιότητα προβολής
  • Δωρεάν wi-fi
  • Δωρεάν χώρος στάθμευσης
  • Κορυφαίες εγκαταστάσεις, πολυθρόνες σταθερής έδρας
  • Καθημερινοί διαγωνισμοί στο διάλειμμα
  • Απίστευτα φωτεινό XpanD 3-D και προδιαγραφές Lucas THX
  • 100% Κρητική εταιρία
  • Πλούσια ποικιλία, ποιότητα και προσιτές τιμές στα κυλικεία
  • Νο1 επιλογή για όλη την οικογένεια!

Κάρτα μέλους “Καρέ – Καρέ”

Εγγραφείτε δωρεάν στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών και αποκτήστε την κάρτα μέλους «Καρέ Καρέ».

Απολαύστε την αγαπημένη σας ταινία μόνο στους κινηματογράφους Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος στο Ηράκλειο με εισιτήριο 4.5€, κάθε μέρα.

Η γενική είσοδος είναι στα 5,5€. 3-D Προβολές: παιδικές ταινίες 6€, ταινίες ενηλίκων 6,5€ με κάρτα μέλους και 7,5€ γενική είσοδος, κάθε μέρα.

Συμπληρώστε παρακάτω τη φόρμα εγγραφής και παραλάβετε την κάρτα σας από τα ταμεία μας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή (app) μας από εδώ, να εγγραφείτε μέσω αυτής και να αποκτήσετε την κάρτα σας στο κινητό σας τηλέφωνο.


Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας

Συμπληρώστε τα ονόματα των παιδιών. Για κάθε παιδί πατήστε προσθήκη και συμπληρώστε το όνομα του παιδιού (προαιρετικά)

Προσθήκη

Όροι χρήσης και προστασίας προσωπικών δεδομένων

Βάσει του νέου Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) σας ζητούμε να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας να διατηρούμε τα ζητούμενα στοιχεία σας και ειδικότερα το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Τα στοιχεία αυτά είναι τα μοναδικά προσωπικά δεδομένα τα οποία αποθηκεύουμε και διατηρούμε, αποκλειστικά και μόνο για την τήρηση του μητρώου μελών, στα οποία χορηγείται κάρτα μέλους με όλα τα προνόμια που τη συνοδεύουν. Πρόσβαση σε αυτά τα προσωπικά δεδομένα έχει ο υπεύθυνος επικοινωνίας των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος.

Τα στοιχεία αυτά είναι τα μοναδικά προσωπικά δεδομένα που χρησιμοποιούμε και αυτά αποκλειστικά και μόνο για την τήρηση του απαραίτητου μητρώου μελών στα οποία χορηγούνται κάρτες μέλους, ώστε να απολαμβάνετε όλα τα προνόμια που προσφέρονται στους κινηματογράφους Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος.

Θα διατηρήσουμε αυτά τα προσωπικά σας δεδομένα με ασφάλεια για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) ετών, εκτός αν επιλέξετε να διαγραφείτε. Τα στοιχεία σας δεν πρόκειται να μεταβιβαστούν σε τρίτους για διαφημιστικούς, εμπορικούς ή επιχειρηματικούς σκοπούς.

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και να διαγραφείτε από μέλος, είτε επικοινωνώντας μαζί μας στο τηλ. 28108232813 είτε αποστέλλοντας σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση [email protected]

Συμφωνώ με τους παραπάνω όρους και επιθυμώ να εγγραφώ ως μέλος, λαμβάνοντας σε φυσική ή/και ηλεκτρονική μορφή τη σχετική κάρτα μέλους του Τεχνόπολις

Κάρτα μέλους “Καρέ – Καρέ”

Μοναδική προσφορά στην τιμή του εισιτηρίου

Απολαύστε την αγαπημένη σας ταινία στους κινηματογράφους Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος με γενική είσοδο 5,5€ και 4,5€ με την κάρτα μέλους, κάθε μέρα (και σαββατοκύριακο).

Η τιμή προσφοράς εισιτηρίου για τις 3-D προβολές είναι 6,5 και 7,5 αντίστοιχα και 6€ για τις παιδικές ταινίες.

Κάρτα μέλους “Καρέ – Καρέ”

Διαγωνισμοί

Κρατήστε τα εισιτήρια σας, μπορεί να έχετε κερδίσει!

Καθημερινά, στο διάλειμμα των προβολών, ανακοινώνονται οι «τυχεροί αριθμοί» της ημέρας που αναφέρονται στα δύο τελευταία ψηφία του εισιτηρίου σας και αντιστοιχούν σε δώρα.

Μόλις ακούσετε την φράση: «Οι νικητές της σημερινής κλήρωσης είναι οι αριθμοί που λήγουν σε…» ετοιμαστείτε, μπορεί η τύχη να σας έχει χαμογελάσει!

Κάρτα μέλους “Καρέ – Καρέ”

Τεχνόπολις Family

Απολαύστε την αγαπημένη σας ταινία κινουμένων σχεδίων στους κινηματογράφους Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος με προνομιακή τιμή εισιτηρίου 4€/άτομο.

Η προσφορά ισχύει για ομάδες τεσσάρων ατόμων, για όλες τις ταινίες κινουμένων σχεδίων, καθημερινά.

 

Κάρτα μέλους “Καρέ – Καρέ”

Τεχνόπολις & Βιτσέντζος Κορνάρος App

Κατεβάστε δωρεάν στο κινητό σας από το Google play τη νέα εφαρμογή (app) των κινηματογράφων Τεχνόπολις και Βιτσέντζος Κορνάρος.

Για να ενημερώνεστε για τις ώρες έναρξης προβολών, τις εκδηλώσεις, τις προσφορές και για να έχετε την κάρτα μέλους σας σε ηλεκτρονική μορφή.