Ο Ψαροτρομάρας στον Βιτσέντζο Κορνάρο, την Κυριακή 17 Μαρτίου με δυο παραστάσεις

Ο Ψαροτρομάρας στον Βιτσέντζο Κορνάρο, την Κυριακή 17 Μαρτίου με δυο παραστάσεις

Συναγερμός στο Ψαροχώρα του Ηρακλείου! Έρχεται ο Ψαροτρομάρας! Την Κυριακή 17 Μαρτίου στον Κινηματογράφο Βιτσέντζο Κορνάρο! Δύο παραστάσεις 12.00 και 16.00!

Με την τεχνική του Μαύρου Θεάτρου και μεγάλες κατασκευές! Ένα πρωτοποριακό θέατρο Κούκλας όπου για έκτη συνεχόμενη χρονιά «Ο Ψαροτρομάρας» παρουσιάζεται σε Ελλάδα και εξωτερικό για ηλικίες έως και έκτη δημοτικού!

Λίγα λόγια για το έργο:

«Συναγερμός έχει σημάνει στην Ψαροχώρα, γιατί ο Ψαροτρομάρας είναι προ των πυλών και ετοιμάζεται να χτίσει εκεί το καινούργιο του παλάτι, διώχνοντας τα ψαράκια από τον τόπο τους. Θα μπορέσουν τα ψάρια μαζί με την φίλη τους τη Γοργόνα να σταματήσουν τα επεκτατικά του σχέδια και να τον… ΨΑΡΕΨΟΥΝ;»
Ένα έργο που μιλάει για την δημοκρατία, την αλληλεγγύη και την οικολογία. Ένα παραμύθι της Φρόσως Χατόγλου που έχει σημειώσει επιτυχία όπου κι αν έχει παρουσιαστεί. Η παράστασή μας περιέχει πολλά ψάρια, τσούχτρες και έναν πολύχρωμο βυθό που θα γεμίσουν την κουκλοθεατρική σκηνή.

Με την τεχνική του μαύρου θεάτρου, εντυπωσιακά σκηνικά και χρώματα, αυτή η παραγωγή του κρητικού θιάσου είναι βέβαιο πως θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό των παιδιών και θα εξιτάρει την φαντασία τους!
Αν και η τέχνη του Κουκλοθεάτρου παραπέμπει καμιά φορά το νου των περισσοτέρων σε κάτι “απλοϊκό” με εστίαση στις νηπιακές ηλικίες, εμείς προσπαθούμε ως θίασος να αλλάξουμε αυτή τη λογική και να προσεγγίσουμε μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά μέχρι και έκτης δημοτικού. Το Κουκλοθέατρό μας στηρίζεται στις αρχές του μαύρου θεάτρου, του κόμικ και του ταχυδακτυλουργού. Οι κούκλες είναι μεγάλες και η σκηνή έχει διαστάσεις 5 μέτρα μήκος και 2,20 ύψος. Παρακαλούμε όπως δείτε φωτογραφίες και υλικό στο

Facebook και την σελίδα μας www.kouklotheatro.gr!

Είσοδος 7€. Λόγω μεγάλης προσέλευσης προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας στο BALOO, Καλοκαιρινού 51!

Επικοινωνία: Γιώργος Αναγνωστάκης, τηλ: 6977 987248 και Ειρήνη Σταυρουλάκη 6986 936616


  • Χώρος: ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ Αίθουσα Α
  • Ημερομηνία: 17/03
  • Ώρα: 12:00 & 16:00