Συναυλία με την ΜΟΝΙΚΑ την Δευτέρα 21 Αυγούστου στο Θέατρο Τεχνόπολις

Συναυλία με την ΜΟΝΙΚΑ την Δευτέρα 21 Αυγούστου στο Θέατρο Τεχνόπολις

Η Μόνικα, η τραγουδοποιός που έδωσε νέα πνοή στην ελληνική μουσική σκηνή, μετά από τις sold out συναυλίες της σε Ελλάδα και εξωτερικό , και αφού την απολάυσαμε πρόσφατα στο KΠΙΣΝ και παλαιότερα στο Ηρώδειο, επιστρέφει αυτο το καλοκαίρι με μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο Θέατρο Τεχνόπολις , την Δευτέρα 21 Αυγούστου στις 21:30 .

Η Μόνικα Χριστοδούλου, γνωστή ως Μόνικα ή Monika, είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός. Το πρώτο άλμπουμ της “Avatar” κυκλοφόρησε το 2008 και το δεύτερο “Exit” ακολούθησε το 2010. Και τα δύο άλμπουμ έγιναν πλατινένια. Έχει δώσει πολλές sold out συναυλίες σε σημαντικούς χώρους όπως το μικρό θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου, το Θέατρο Βράχων, το Θέατρο Λυκαβηττού, καθώς και το ARK Festival της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για δύο συνεχόμενες χρονιές (2010 και 2011). Τα δύο άλμπουμ της γνώρισαν μεγάλη κριτική και εμπορική αποδοχή, με την πλειοψηφία των ελληνικών μέσων να την ανακηρύσσουν τη νέα ελπίδα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Τον Ιούλιο του 2014, με αφορμή την επιστροφή της από την Νέα Υόρκη και την παρουσίαση του τρίτου προσωπικού της άλμπουμ με τίτλο “Secret in the Dark” , που ηχογραφήθηκε εξ’ ολοκλήρου εκεί, σε συνεργασία με μέλη των Dap Kings και τον Andrew Wyatt, έδωσε στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού μία μεγάλη συναυλία, με σκοπό την προώθηση του, αλλά και την αναδρομή στη μέχρι τώρα μουσική της δημιουργία. To “Secret In The Dark” κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους στην Ελλάδα, ενώ σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, το Οκτώβριο του 2015 αποτέλεσε την παρθενική διεθνή κυκλοφορία της Μόνικα για λογαριασμό του επιδραστικού Νεουρκέζικου label Οther Music, που λειτουργεί και ως sub label της Αμερικάνικης ανεξάρτητης ετικέτας, Fat Possum.

www.monikalive.com
www.facebook.com/MonikaOfficialPage/

Τιμές Εισιτηρίων
Προπώληση : 11€ | στο Ταμείο : 13€ | Φοιτητικό/Ανέργων : 9€
Παιδιά κάτω των 8 ετών είσοδος δωρεάν

Ωρα Εναρξης 21:30 – Οι πόρτες ανοίγουν 20:00

Σημεία Προπώλησης : Πολυχώρος Τεχνόπολις – Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Πολυτεχνείο Καφέ

Διαδικτυακά και στο www.viva.gr/tickets/music/theatro-texnopolis/monika


  • Χώρος: Τεχνόπολις Ανοιχτό Θέατρο
  • Ημερομηνία: 21/08
  • Ώρα: 21:30