Θέατρο “Το Ευχαριστημένο” της Μαρίνας Καραγάτση την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Ιουνίου στο Θέατρο του Τεχνόπολις

Θέατρο “Το Ευχαριστημένο” της Μαρίνας Καραγάτση την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Ιουνίου στο Θέατρο του Τεχνόπολις

Μετά την τεράστια επιτυχία της «Μεγάλης Χίμαιρας», το Θέατρο Πορεία ταξιδεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο με την παράσταση «Το Ευχαριστημένο». Το μυθιστόρημα της Μαρίνας Καραγάτση που απέσπασε το βραβείο του περιοδικού «Διαβάζω» το 2009 και παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Θέατρο Πορεία σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου, θα περιοδεύσει την άνοιξη του 2019.

Το Ευχαριστημένο, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Τάρλοου, αγαπήθηκε από το κοινό και απέσπασε ενθουσιώδεις κριτικές, τόσο για την προσέγγιση του πρωτοτύπου και τις ερμηνείες των ρόλων, όσο και για τη συζήτηση που προκάλεσε πάνω στην καλλιτεχνική προσωπικότητα και τον ρόλο της ως οικογενειάρχη, αλλά και στη σχέση πατέρα-παιδιού εν γένει.

Η διασκευή του μυθιστορήματος, που μετατρέπει τους απολογητικούς, απολογιστικούς και συγχωρητικούς μονολόγους σε πλήρες θεατρικό έργο και που υπογράφει η Έρι Κύργια, μας μεταφέρει στο σπίτι της οικογένειας του συγγραφέα Μ. Καραγάτση.

Μέσα σε τρεις ημέρες αγρύπνιας του λογοτέχνη και μέσα από το βλέμμα της μικρής Μαρίνας, αποκαλύπτονται όλα όσα στοίχειωσαν και πλήγωσαν μία από τις πιο γνωστές οικογένειες της Ελλάδας, ή μπορεί να στοιχειώνουν απλώς μία οικογένεια.

Και αν οι σκοτεινές στιγμές υπερέχουν των φωτεινών, η συμφιλίωση με το παρελθόν αποδεικνύεται ο μόνος δρόμος…

Συντελεστές: Διασκευή: Έρι Κύργια , Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου , Σκηνικά – Κοστούμια: Ελένη Μανωλοπούλου

Μουσική: Nalyssa Green , Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου , Σχεδιασμός μακιγιάζ: Εύη Ζαφειροπούλου

Σχεδιασμός κομμώσεων: Χρόνης Τζήμος , Βίντεο: Βάσια Αναγνωστοπούλου , Βοηθοί σκηνοθέτη: Δήμητρα Κουτσοκώστα, Θωμαΐς Γκερλεκτσή

Βοηθός σκηνογράφου – ενδυματολόγου: Αλέξανδρος Γαρνάβος , Εκγύμναση ηθοποιών: Χριστιάνα Κοσιάρη , Φωτογραφίες-trailer: Βάσια Αναγνωστοπούλου

Διανομή: Λασκαρώ: Καίτη Μανωλιδάκη , Μαρίνα: Σίσσυ Τουμάση , Μίνα: Σμαράγδα Σμυρναίου , Νίκη: Δανάη Σαριδάκη ,Καραγάτσης: Χρήστος Μαλάκης

Διάρκεια: 90 λεπτά, χωρίς διάλειμμα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ με 11 ευρώ μέχρι και 09 Ιουνίου!! (H προσφορά ισχύει μόνο από το www.ticketservices.gr και Public)

Εισιτήρια Προπώλησης 16 ευρώ – Φοιτητικό/Ανέργων 13 ευρώ

Σημεία προπώλησης : Βιβλ. Ελευθερουδάκης – Πολυχώρος Τεχνόπολις – Public και Διαδικτυακά www.ticketservices.gr


  • Χώρος: Τεχνόπολις Ανοιχτό Θέατρο
  • Ημερομηνία: Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Ιουνίου
  • Ώρα: 21:15