Ξεκίνησαν οι προβολές ταινιών και στο θερινό κινηματοθέατρο του Τεχνόπολις!

Ξεκίνησαν οι προβολές ταινιών και στο θερινό κινηματοθέατρο του Τεχνόπολις!

Το Τεχνόπολις, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους σινεφίλ του Ηρακλείου και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφάλεια των θεατών, σας υποδέχεται πλέον με δυο θερινές κινηματογραφικές αίθουσες: το «Ανοιχτό Θέατρο» και το νέο «Αίθριο».

Το φετινό θερινό πρόγραμμα των προβολών ταινιών στο Τεχνόπολις έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Τα βράδια του καλοκαιριού, με προσιτό εισιτήριο στα 4.5€ για τους πελάτες μας, θα απολαύσουμε όλες τις νέες ταινίες όπως το live-action υπερθέαμα της Disney «Mulan», τη νέα τρυφερή ταινία του Τομ Χάνκς «Ένας Υπέροχος Άνθρωπος», την πολύ-αναμενόμενη κωμωδία «Ταξίδι στην Ελλάδα», την περιπέτεια-υπερπαραγωγή του Κρίστοφερ Νόλαν «Tenet», την νεανική ρομαντική κομεντί με την Ντακότα Τζόνσον «Όνειρα στην Καλιφόρνια», το θρίλερ του εκπληκτικού Ράσελ Κρόου «Έκρηξη Θυμού» και πολλές άλλες ταινίας Α’ προβολής. Επιπλέον, το πρόγραμμα των προβολών πλαισιώνουν ψηφιακές επανεκδόσεις κλασσικών ταινιών.

Για τους μικρούς φίλους του σινεμά, το θερινό πρόγραμμα του Τεχνόπολις επιφυλάσσει καθημερινά προβολές ποιοτικών ταινιών κινουμένων σχεδίων όπως τα «Φύγαμε», «Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το Μαγικό Διαμάντι», «Οι Ευχούληδες 2: Παγκόσμια Περιοδεία» κ. α.

Παράλληλα, από την Τετάρτη 1 Ιουλίου, ξεκινούν τη λειτουργία τους και οι κλιματιζόμενες-με εισροή νωπού αέρα, υπερσύγχρονες κλειστές αίθουσες των κινηματογράφων Τεχνόπολις και του Βιτσέντζος Κορνάρος με ένα πλούσιο πρόγραμμα ταινιών και ειδική φροντίδα  για την άνεση και την ασφάλεια σας.

Δείτε το πρόγραμμα των προβολών στα θερινά του Τεχνόπολις εδώ.


  • Χώρος: Τεχνόπολις Ανοιχτό Θέατρο