Χαρούμενα Χριστούγεννα στο Τεχνόπολις, με κουκλοθεατρικές παραστάσεις, αφήγηση παραμυθιών & ελεύθερη είσοδο

Χαρούμενα Χριστούγεννα στο Τεχνόπολις, με κουκλοθεατρικές παραστάσεις, αφήγηση παραμυθιών & ελεύθερη είσοδο

“Θερμές ευχές για ευτυχισμένα Χριστούγεννα & Καλή Χρονιά” από το Τεχνόπολις.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα το σαββατοκύριακο 22-23 Δεκεμβρίου, την Ημέρα των Χριστουγέννων και τις Τετάρτη 26, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, και την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου 1, 2, 3, 4, 5 & 6 Ιανουαρίου σας περιμένουμε στο Τεχνόπολις για να παρακολουθήσετε δυο υπέροχες Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις – εναλλάξ, κάθε μέρα, στις 18:30 & 20:30 με ελεύθερη είσοδο.

Οι εκδηλώσεις του Τεχνόπολις, είναι προγραμματισμένες πριν και μετά τις προβολές των παιδικών ταινιών (4 & 6μμ) – για να μπορείτε με άνεση να απολαύσετε και σινεμά και θέατρο μαζί με τους αγαπημένους σας!

Θα παρουσιαστεί δραματοποίηση δύο Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών με ηθοποιό και κούκλες από την Ειρήνη Κουτσάκη, με την ενεργή συμμετοχή μικρών και μεγάλων… Με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και… μπόλικη χρυσόσκονη!

“Ο Αϊ Βασίλης έχει Πρόβλημα”, διασκευή του παραμυθιού των Κριστίν Σνάιντερ και Ερβέ Πινέλ.

Την παραμονή της περιοδείας του ο Αϊ Βασίλης παίρνει το γράμμα του Ζανζάν και πέφτει σε μεγάλη στεναχώρια. Ποιος είναι ο Ζεσμπόντ, που το αγοράκι ζήτησε τη στολή του; Ευτυχώς η Νεράιδα των Πάγων θα δώσει την απάντηση…

“Η Μάγισσα που Μισούσε τα Κάλαντα”, διασκευή του παραμυθιού του Ε. Τριβιζά.

Η μάγισσα Φρικαντέλα, μισεί αφάνταστα όλα τα καλά.  Αλλά, πάνω απ’ όλα, µισεί τα κάλαντα. Όταν, λοιπόν, παραμονές πρωτοχρονιάς ακούει τα παιδιά της γειτονιάς να τραγουδάνε τα κάλαντα, γίνεται έξω φρενών, τους κλέβει τις φωνές τους και τις φυλακίζει σε µπαλόνια. Τα παιδιά µε επικεφαλής τον τετραπέρατο Σεβαστια­νό Μπισµπικούκη αναζητούν τα µπαλόνια µε τις κλεµµένες φωνές τους.

Σας περιμένουμε με ελεύθερη είσοδο το σαββατοκύριακο 22-23 Δεκεμβρίου, την Ημέρα των Χριστουγέννων και τις Τετάρτη 26, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, και την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου 1, 2, 3, 4, 5 & 6 Ιανουαρίου. Δυο παραστάσεις κάθε μέρα στις 18:30 & 20:30.


  • Χώρος: Τεχνόπολις
  • Ημερομηνία: 15, 16, 22, 23, 25, 26, 29, 30 Δεκεμβρίου 2018 και 1, 2, 3, 4, 5 & 6 Ιανουαρίου 2019
  • Ώρα: 18:30 και 20:30, εναλλαξ