Επιλογή ποιότητας και αξιοπιστίας

Μοναδικές παροχές με μια ματιά

 • Αμφιθεατρικές, πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες
 • Υπηρεσίες Networking
 • Προσωπικό Catering Service
 • Ελεύθερη πρόσβαση για όλους
 • Άνετοι χώροι στάθμευσης

Συνέδρια και εκδηλώσεις

Το Τεχνόπολις αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για το συνέδριο, την παρουσίαση ή την εταιρική σας εκδήλωση στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Διαθέτει πέντε αμφιθεατρικές αίθουσες συνεδριάσεων συνολικά 800 θέσεων, δυο μεγάλα φουαγιέ δεξιώσεων, βοηθητικούς χώρους και καμαρίνια, ένα θερινό αμφιθέατρο και όλο τον απαραίτητο συνεδριακό εξοπλισμό.

Κορυφαίας ποιότητας διαθέσιμος συνεδριακός εξοπλισμός:

 • Plug and play μικροφωνική εγκατάσταση σε όλες τις αίθουσες με ασύρματα μικρόφωνα (Sennheiser & Shure)
 • Ηχεία JBL με δυνατότητα Dolby Surround 5.1 και 7.1
 • WUXGA 4-Κ Projectors (Sony και Barco 19B)
 • HDMI over IP
 • Wi-Fi ADSL Dedicated Hot Spot/ανά αίθουσα
 • Podiums και τραπέζια συσκέψεων
 • Laptops (με MS Office Suite)
 • Οθόνες προβολής
 • Slide projector (Kodak)
 • Πίνακες
 • Wireless fax κ.α

Προτάσεις Banqueting

Υψηλής ποιότητας ποικιλία από μπρουσκέτες, μπουκιές κρεατικών και βιολογικές σαλάτες. Επιλεγμένα τυριά και αλαντικά από την Κρήτη και βιολογικό κρασί. Οι γευστικές επιλογές για τη δεξίωση είναι αμέτρητες, σε μπουφέ ή περαστό.

Είμαστε στη διάθεση σας, προσφέροντας ποιοτικές προτάσεις γεύσεων που παρασκευάζονται από υψηλής θρεπτικής αξίας υλικά, στους φροντισμένους χώρους εστίασης του Τεχνόπολις.

Προβολή της ταινίας “1968” στην ομάδα καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ, παρουσία του σκηνοθέτη κ. Τ. Μπουλμέτη

Προβολή της ταινίας “1968” στην ομάδα καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ, παρουσία του σκηνοθέτη κ. Τ. Μπουλμέτη

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις καθημερινές προπονήσεις εν όψει του τελικού κυπέλου καλαθοσφαίρισης ανδρών του ’18 είχαν οι παίκτες της ΑΕΚ στο Τεχνόπολις. Λίγες ημέρες πρίν τον αγώνα, σύσσωμη η Ένωση, παρακολούθησε στο Τεχνόπολις την ταινία-έπος του Τάσου Μπουλμέτη «1968», παρουσία του σκηνοθέτη. Οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα αποτέλεσαν πόλο έλξης για τον κόσμο, καθώς πολλοί φίλοι της ΑΕΚ και όχι μόνο περίμεναν τους παίκτες για μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο έξω από το Τεχνόπολις.

Κορεάτικες Πολιτιστικές Βραδιές στα πλαίσια των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ της Κορέας και της Ελλάδας

Κορεάτικες Πολιτιστικές Βραδιές στα πλαίσια των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ της Κορέας και της Ελλάδας

Στα πλαίσια των πολιτιστικών ανταλλαγών μεταξύ της Κορέας και της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Τεχνόπολις από την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Κορέας, σε συνεργασία με το Γραφείο του Επίτιμου Πρόξένου της Δημοκρατίας της Κορέας στην Κρήτη, εκδήλωση με coctail reception και προβολές των ταινιών “Hard Day” και “Architecture 101” με την παρουσία των κ. κ. Πρέσβη και Επίτιμου Πρόξενου της Δημοκρατίας της Κορέας.

Προβολή ταινίας για την 12η Εβδ. Πρόληψης Αλκοόλ την Τετάρτη 13/4 στον Βιτσ. Κορνάρο.

Προβολή ταινίας για την 12η Εβδ. Πρόληψης Αλκοόλ την Τετάρτη 13/4 στον Βιτσ. Κορνάρο.

Ο “Βιτσέντζος Κορνάρος”, στα πλαίσια της 12ης εβδομάδα πρόληψης αλκοόλ, φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις τους την προβολή της ταινίας “Home Run” και την συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί με σκοπό την ενημέρωση του γενικού πληθυσμού της Κρήτης με ιδιαίτερη έμφαση στους νέους, με στόχο την μείωση των προβλημάτων που συνδέονται με την κατανάλωση αλκοόλ.

“Στη ζωή μπορούμε να κάνουμε πολλά ταξίδια. Εσύ, ποιό ταξίδι θα διαλέξεις;”

Την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 18:00-20:00, θα προβληθεί η αριστουργηματική ταινία “Home Run” με ελεύθερη είσοδο. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Δείτε το trailer της ταινίας.

 

3η Έκθεση Παιδικού Βιβλίου “Tα πουλιά έχουν φτερά… τα παιδιά βιβλία”

3η Έκθεση Παιδικού Βιβλίου “Tα πουλιά έχουν φτερά… τα παιδιά βιβλία”

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Τεχνόπολις έδωσε την ευκαιρία στους… μικρούς μας βιβλιοφάγους να περιηγηθούν στο μαγικό κόσμο της παιδικής λογοτεχνίας μέσα από αφηγήσεις παραμυθιών, παιδικό θέατρο και κουκλοθέατρο, κλόουν, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά δρώμενα, σκακιστικούς αγώνες, έκθεση βιβλίου αλλά και προβολές παιδικών ταινιών.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα Παιδικά Χωριά SOS και το Χαμόγελο του Παιδιού.

3η Εκπαιδευτική Διημερίδα Φαρμακοποιών «Παρόν και Μέλλον»

3η Εκπαιδευτική Διημερίδα Φαρμακοποιών «Παρόν και Μέλλον»

Η 3η εκπαιδευτική διημερίδα φαρμακοποιών “Παρόν και Μέλλον” στέφθηκε με τεράστια επιτυχία και πραγματοποιήθηκε, συνεχίζοντας την επιτυχία της δεύτερης διημερίδας, στις εγκαταστάσεις του Τεχνόπολις.

Η διημερίδα επικεντρώθηκε σε θέματα Management, Διαχείρισης, Marketing, Merchandising, Επικοινωνίας Υγείας Πελάτη και Νέων Τεχνολογιών ενώ απευθύνεται σε φαρμακοποιούς, τους βοηθούς και συνεργάτες τους, σε στελέχη πωλήσεων και marketing εταιρειών και σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του Φαρμακείου.

2η Εκπαιδευτική Διημερίδα Φαρμακοποιών «Παρόν και Μέλλον»

2η Εκπαιδευτική Διημερίδα Φαρμακοποιών «Παρόν και Μέλλον»

Συνεχίζοντας την μεγάλη επιτυχία της πρώτης ημερίδας, πραγματοποιήθηκε τον Σ/ριο του ’14 στο Τεχνόπολις η δεύτερη διημερίδα με πάνω από 700 συμμετοχές και κάλυψη από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου. Η ημερίδα περιλάμβανε 18 ομιλίες, 3 εργαστήρια και 1 στρογγυλό τραπέζι.

Ενημερωτική Εκδήλωση της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρίας

Ενημερωτική Εκδήλωση της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρίας

Η Ελληνική Ουρολογική Εταιρία (ΕΟΕ) ιδρύθηκε το 1931. Τον Σ/ριο του ’14, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής εβδομάδας ουρ/κων παθήσεων,η ΕΟΕ, πραγματοποίησε με επιτυχία στο Τεχνόπολις ενημερωτική εκδήλωση με ομιλίες από καθηγητές πανεπιστημίου, με τη συμμετοχή της Ουρολογικής Κλινικής του ΠαΓΝΗ και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

1η Εκπαιδευτική Ημερίδα Φαρμακοποιών «Παρόν και Μέλλον»

1η Εκπαιδευτική Ημερίδα Φαρμακοποιών «Παρόν και Μέλλον»

Με μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Ημερίδα Φαρμακοποιών στο Ηράκλειο της Κρήτης υπό τη διοργάνωση του ΣΥΦΑΚ και την υποστήριξη του Pharmacy Management και Επικοινωνία. Η ημερίδα περιλάμβανε 12 ομιλίες, 3 εργαστήρια και 1 στρογγυλό τραπέζι και ολοκληρώθηκε με μια υπέροχη συναυλία.